O2s

Hvordan man åbner en Pandoras armbånd

Den Pandora armbånd er kommet en lang vej fra sin introduktion helt tilbage i 1999. Nu er det ved at blive solgt i omkring 18 lande over hele kloden. Hvad gør dette armbånd populær er ikke kun sin elegance og erklæring. Det er også smykker hemmelige lås.

Som alle andre armbånd

Som alle andre armbånd, er Pandoras lås der for at sikre smykker på håndleddet. Men hvad der er unikt ved dette lås af Pandora er, at det er en værdifuld tilføjelse til appellen og skønhed af smykker. Men problemet med denne lås er, at det kan være meget vanskeligt at åbne. Men når du opdager lås hemmelighed, vil Pandoras lås ikke være en udfordring for dig længere. Check ud af, hvordan du kan åbne armbånd s lås:

  • Vide, hvilke af perlerne i pandora låsen er. Der er en grund til, at Pandoras lås kaldes en hemmelig lås. Dette er fordi det ikke er indlysende for øjnene og er endnu svært at finde. Låsen er ligesom alle de andre dekorative perler i armbåndet. Men kan du fortælle om, om perlen er lås eller ikke ved en simpel slids. Låsen perle har en meget tynd slids fra den ene ende til den anden.
  • Lægge nok pres på perlens slids. Nu, at du holder låsen, skal du trykke tommelfingeren s søm i spalten af perlen spændet. Lægge nok pres indtil det tidspunkt, den hængslede lås springer op.
  • Åbn låsen fuldt med fingrene. Denne del er lige let at gøre. Du er nødt til at bruge nogle af dine fingre til at splitte åbne låsen, der allerede er lidt åbnet. Dette er nødvendigt, så den løse ende af Pandora vil blive udsat for. Selvfølgelig skal du løse ende Pandora yderligere at åbne smykker.
  • Løft det løse ende af pandora. Nu armbåndet ende er udsat for, løft den ud fra den rillede vugge. På dette åbne, er du allerede er en succes at åbne Pandoras armbånd. Du kan nu tage det af dit håndled og holde det, eller du kan allerede bære det til enhver lejlighed.
  • Luk Pandora armbånd. Modsætning åbne låsen, lukker det er meget lettere. Placer den løse ende af Pandora i holderen. Derefter klemme Pandoras lås i mellem din finger. Du vil vide, om låsen allerede er blevet låst, hvis den har snappet stramt og lukket som en fuld armbånd igen.
  • Brug en pandora lås opener til dette formål. Det er rigtigt, at bruge din negl at splitte åbne låsen af armbåndet kan ødelægge dine velplejede negle. Hvis du ikke ønsker, at dette sker, får den særlige Pandora lås oplukker. Producenten tilbyder en blomst-formet oplukker, der hjælper med at åbne armbånd med lethed. De gode nyheder om dette åbneren er, at hvis du ikke bruger det, kan det fungere som din egen mobiltelefon charme.


Nu hvor du ved, hvordan man åbner et armbånd fra Pandora

Hvordan man åbner en Pandoras armbånd. Vide, hvilke af perlerne i pandora låsen er.
Hvordan man åbner en Pandoras armbånd. Vide, hvilke af perlerne i pandora låsen er.

Nu hvor du ved, hvordan man åbner et armbånd fra Pandora, kan du regne dig selv i til befolkningen i eliten Pandora ejere. Tag lås som en hemmelighed for alle at blive accepteret i søsterskab. I dag, som du bære det armbånd, er du en af ​​de mange damer, som vil blive misundt af folk, der kender denne vidunderlige og interessante armbånd.