O2s

Hvordan lejer en bil uden kredit

Hvis din bil ikke er til rådighed for en eller anden grund

Hvis din bil ikke er til rådighed for en eller anden grund, og du har hårdt brug for en tur til at komme på arbejde eller gå et sted vigtigt, så din løsning ville være at leje en bil, som du kan bruge midlertidigt. Dette kræver som regel et kreditkort til betaling. Din kredit historie bør være godt at være i stand til at leje en bil. Hvis du ikke har et kreditkort, og du ønsker at leje en bil, er det stadig muligt at gøre det. Men, vil det være en udfordrende ting at gøre. Ikke alle virksomheder tilbyder biludlejning ved kontant. Men hvis du virkelig har brug for én, er du nødt til at være tålmodig med at finde en biludlejning selskab, der tilbyder den kontante betaling mulighed.

Her er de trin til, hvordan man leje en bil uden kredit.

  • Søg efter biludlejningsselskaber. Få en business directory og se efter biludlejningsselskaber nær dit område. Kontakt den enkelte virksomhed og se, hvilke accepterer kontanter til udlejning. Du kan også søge online for disse selskaber. Hvis du foretrækker at forespørge i person, kan du gå videre og besøge lokale biludlejningsselskaber i dit område. Hvis du er i stand til at finde biludlejningsselskaber, der accepterer kontanter, så sørg for at spørge alle de krav, der er nødvendige, samt et skøn over, hvor meget lejen vil være. Liste over alle de virksomheder, der giver dig mulighed for at leje uden kreditkort samt andre detaljer, som du fik. Dette vil hjælpe dig med at beslutte, hvilket firma at leje bilen fra.
  • Sammenlign biludlejningsselskaber. Når du kommer hjem, gå over listen og kontrollere de oplysninger, du fik fra virksomhederne. Se hvilke af disse selskaber tilbyder den bedste plan og pris.
  • Forbered alle de nødvendige dokumenter. Nu hvor du har besluttet hvilken virksomhed at leje bilen fra, tjek alle de nødvendige krav og samle alle disse. Kravene omfatter sædvanligvis bevis for indkomst og identifikation samt vandelskrav. Forbered en fotokopi af din lønseddel, opgørelse af bankkonto, elektriske og hus regninger og kontaktoplysninger på din udlejer og chef. Dine vandelskrav vil blive kontaktet for at kontrollere, om du virkelig har en stabil indtægt til at betale for bilen leje. Den ned betaling vil normalt være højere, end hvis du bruger et kreditkort. Så forbered mindst 750€ til udbetalingen. Dette vil variere afhængigt af modellen af ​​den bil du vælger, selvom luksusbiler vil højst sandsynligt ikke være til rådighed for folk uden kreditkort.
  • Gå til biludlejningsfirmaet. Når du er klar med alle de krav, gå til biludlejningsfirmaet. Fortæl den ansvarlige hvilken bil du ønsker at leje. Har en prøvetur for at sikre, at den fungerer korrekt, og at du har det godt med det. Når besluttet, udfylde biludlejning form med alle de nødvendige oplysninger. Forhandle den ned betaling for at få det sænket. Hvis du er enig med det beløb, så sørg for at gå over de regler og forskrifter i selskabet. Spørg noget, der er uklart for dig. Må ikke underskrive formularen, medmindre du forstår alt, hvad du behøver at vide om aftalen.


Glem ikke at bede den maksimale afstand

Hvordan lejer en bil uden kredit. Søg efter biludlejningsselskaber.
Hvordan lejer en bil uden kredit. Søg efter biludlejningsselskaber.

Glem ikke at bede den maksimale afstand, du har lov til at køre med bil, og sørg for ikke at overskride dette for at undgå straf. Returnere bilen til tiden for at undgå problemer. Hvis du stadig nødt til at bruge bilen, bede om en forlængelse og betale den nødvendige mængde.