O2s

Hvordan laver vandmelon facial toner

Vandmeloner er en af ​​de mest forfriskende frugter du kan nyde i løbet af sommermånederne. Det er sundt for din krop, inde og ude. Ja, vandmeloner, når de anvendes på huden, kan også være en kilde til vitaminer. Da det er fyldt med vitaminer A, B, C og forskellige antioxidanter, det efterlader huden forynget og forfrisket. Vandmeloner er perfekt, når de anvendes som ansigts toner. Din hud bliver mere elastisk og hydreret, hvilket giver dig en strålende glød. Det er også renser huden naturligt og dermed fjerne hud pletter. Hvis du ønsker at lave din egen vandmelon toner, skal du blot følge nedenstående trin.

Hvordan laver vandmelon facial toner. Knus nogle vandmelon at få frisk juice.
Hvordan laver vandmelon facial toner. Knus nogle vandmelon at få frisk juice.

  • Knus nogle vandmelon at få frisk juice. Hold knuse vandmelon indtil du presse ud omkring 2 spiseskefulde vandmelon juice. Si saften til at fjerne alle frø og pulp fra frugten. Tilføj en teskefuld vodka, 2 spsk troldhassel og 2 spsk destilleret vand og bland grundigt.
  • Opbevares i rene krukker og chill i køleskabet. Du kan bruge din vandmelon toner som en almindelig toner. Blot få en ren vat, hæld din vandmelon toner ind i det og forsigtigt gælder ansigt i en cirkulær bevægelse. Du vil snart føle, at din hud er stramme. Dette bidrager til at gøre dit ansigts porer mindre. Skyl efter du er færdig. Hold din vandmelon toner for omkring en uge før at gøre en anden batch.
  • Varier toner opskriften. Du kan også prøve en anden procedure i kommer op med din Vandmelon facial toner. Put omkring en kop vandmelon i en foodprocessor. Liquefy vandmelon, uden at fjerne frøene. Frøene indeholder også visse elementer, såsom omega 6 og 9, som er nyttige i at trænge ind i huden. Når vandmelon har været pureret, bruge en si til at hælde i en ren beholder. Tilsæt 2 spsk troldhassel og 2 spsk vand. Bland alle ingredienserne godt og chill i køleskabet. Anvendelse som før.
  • Brug vandmelon juice som en ansigtsmaske. Du kan også anvende ren Vandmelon saft fra friske bidder af frugten. Du skal blot presse saften ud af vandmelon, og gælder for et stykke vat. Anvend til ansigt i cirkulære bevægelser, og lad den sidde i 20 minutter som en tynd maske til dit ansigt. Skyl godt med koldt vand. Denne procedure vil behandle fedtet hud og efterlader din hud frisk og stram.
  • Tilføj citron for ekstra eksfoliering. Du kan også presse saften ud af en halv citron og støvregn over en skive vandmelon. Afkøl vandmelon skive i 20 minutter. Når kølet, hugge op melon i fine bits. Placer bits i en skål, så saften ikke vil smitte. Tag de hakkede op frugt og gnid på tværs af dit ansigt som en exfoliator. Kombinationen af ​​citron og vandmelon vil hjælpe forynge din hud, mens du strammer dine porer. De naturlige enzymer frugterne vil også fugter din hud og efterlader din hud glat og dugfrisk.


Før du anvender vandmelon på dit ansigt, så sørg for, at du teste det først på indersiden af ​​albuen, bare for at sørge for, at du ikke er allergisk over for det. Hvis udslæt opstår, må du ikke bruge vandmelon toner overhovedet.