O2s

Hvordan laver tyndt hår ser tykkere

Der er flere ting, du kan gøre for at gøre dit hår ser tykkere og fyldigere, selvom du har tyndt hår, som du synes at være i stand til at gøre noget med. Der er flere ting, du kan gøre, om du er på et stramt budget eller ikke så godt. Disse tips er at hjælpe instruere dig på enkle måder, du kan gøre din tyndt hår ser fyldigere og tykkere.

Hvordan laver tyndt hår ser tykkere. Enten måde du går.
Hvordan laver tyndt hår ser tykkere. Enten måde du går.

En af de nemmeste ting, du kan gøre, er at købe en volumizing shampoo. Åleglat og Matrix foretage et meget flot volumizing shampoo, der er let på dit hår og på lommen. Jeg anbefaler også en meget naturlig produkt fremstillet af Berts Bees. Dette produkt er ikke kun billigt, men er også lavet af alle naturlige ingredienser, så det er endnu pænere til dit hår end de fleste produkter.

Der er et stort udvalg af produkter til rådighed til at hjælpe dit hår ser tykkere. Begreber Big Sexy Hair linje af produkter er specialiseret i at hjælpe dig hår ser tykkere og hjælper også faktisk samlede tykkelse af dit hår overarbejde. De har shampoo, balsam, geler, hårspray, og mange andre produkter til at hjælpe dig med at opnå dit mål. De har endda en slag tør gel, tykkere dit hår, mens du blæse tør det.

Måske er du ikke i stylingprodukter og ønsker at tage en anden tilgang på at gøre dit hår ser tykkere. En nem trick udført af millioner af kvinder hver dag er simpelthen den måde, du blæse tør. Hvis du har længere hår, så prøv at bøje over og føntørring fra nakken af ​​halsen ned. Følg denne ved tørring i toppen af ​​dit hår, mens du stadig er bøjet over. Når dit hår er tørt, børste håret ned, mens i den samme stilling. Dette vil ikke kun gøre håret fyldigere, men vil også give det en ekstra bounce.

Hvordan laver tyndt hår ser tykkere.
Hvordan laver tyndt hår ser tykkere.

Den måde, at dit hår ser også kan påvirkes af den type pensel, du bruger. Stritter typen børster tendens til at flade hår, mens cirkulære børster hjælper den overordnede fylde det. Børste dit hår fra undersiden i en drejende bevægelse kan også give dit hår ekstra volumen. Du kan også prøve at tilføje en volumizing tip til din nuværende føntørrer til at hjælpe planhed og tynde dit hår.

Sidst, men ikke mindst kan du prøve at tilføje et ekstra hår brik til dit hoved. Mange saloner, butikker og online-butikker sælger toppe, som du bare kan glide ind i dit eget hår for at give dit hår en fyldigere sundere look. De midlertidige stykker kan normalt være bøjet og stylet som om det var dit eget hår og kommer i en vifte af farver, så du kan matche din egen farve. Kun du vil vide forskellen. Du kan også få permanent hår stykker udført på din lokale salon, der skal udskiftes hver så ofte.

Enten måde du går

Enten måde du går, er der mange forskellige måder, du kan gøre din tyndt hår ser tykkere og har mere volumen. Hvis du ikke er sikker på, hvilken en til at gå med, afprøve idéer, som du kan lide. Til sidst vil du finde noget, der virker bedst for dig. Du kan finde et par, som du kan lide, og det er ok at. Forskellige situationer og steder, du kan gå, kan ringe for mere eller mindre volumen og stil. Eksperimentere rundt og du vil finde ud af, at det er ganske nemt at nå dit mål.