O2s

Hvordan laver scrunchies

Hår tilbehør gør piger ser smukkere

Hår tilbehør gør piger ser smukkere. Der er forskellige hår tilbehør, du kan bruge som hårbøjler, hårnåle, blomster, hårspænder, hår juveler og tiara. Du kan købe disse på hårpynt butikker såvel som online. Du kan finde mange steder på internettet, der sælger disse ligesom Glitz4girlz og Elegant hårpynt . Dette tilbehør kommer i forskellige priser. Der er hår tilbehør, der er billige, og der er dem, er meget dyre. Du kan også bruge scrunchies at accessorize dit hår. Bortset fra at bruge disse som tilbehør, vil disse også holde dit hår sammen at du føler dig friskere især hvis du har langt hår. Hvis det er meget varmt, kan du binde dit lange hår med disse. Du behøver ikke at bruge meget at have disse, fordi du kan lave dine egne scrunchies hjælp skrot stoffer.

Her er de trin om hvordan man laver scrunchies.

  • Forbered de materialer, du får brug for at gøre scrunchies. Disse er skrot stof, tråd, nål, elastik, målebånd, stof markør og sikkerhedsnåle. Du kan også bruge gamle lommetørklæder eller tøj, som du ikke længere bruger.
  • Skære stoffet. Få stoffet og lægge denne på toppen af ​​bordet. Brug din målebånd og måle stoffet 4 inches med 20 inches. Brug en stof markør for at markere målingen, så det vil være lettere for dig at skære den rigtige størrelse. Få saks og klippe stoffet. Undgå at bruge stof fremstillet af silke eller glatte materialer, fordi disse kan falde, når du bruger dem på dit hår. Men hvis du vil have scrunchies fremstillet af disse materialer, kan du ønsker at bruge en anden scrunchies, hvilket ikke er glat under silke scrunchies at forhindre dette i at falde.
  • Fold og sy stoffet. Fold stoffet som du skåret på langs, således at de lange kanter mødes. Den forkerte side skal være synlig, og den del med design skal være inde. Tråd nålen skal bruges til syning dit stof. Vær forsigtig i at gøre dette, fordi nålen peger, og du kan komme til skade. Sy de lange kanter sammen. Efter syning af de lange kanter du vil have 2 åbning på dine scrunchies. Vend stoffet indefra og ud, så at den del med konstruktionen vil være synlige, og den forkerte side vil være inde.
  • Afslut dine scrunchies. Der sættes 5 til 10 inches af elastisk til sikkerhedsnål derefter indsætte dette på en af ​​åbningerne af dine scrunchies. Det sikkerhedsnål vil gøre det lettere for dig at tråde elastikken gennem scrunchies indtil det bliver til den anden åbning. Når du når den anden åbning, kan du nu fjerne sikkerhedsnål i at blive fastgjort til den elastiske. Få nål og tråd og sy begge ender af elastiske på kanterne af de to åbninger. Når dette er gjort sy den elastiske, indsætte en åbning til den anden åbning. Du vil få en cirkel, som danner dine scrunchies. Fold åbningen på toppen gå inde for sømmen. Stitch denne del for at sikre dine scrunchies.


Hvordan laver scrunchies. Forbered de materialer, du får brug for at gøre scrunchies.
Hvordan laver scrunchies. Forbered de materialer, du får brug for at gøre scrunchies.

Du kan nu bruge dine scrunchies på dit hår. Gør mere af disse ved at bruge forskellige stoffer, så du kan matche dem med dit tøj.