O2s

Hvordan laver rustning

Armor beskytter bæreren mod skader forårsaget af skarpe knive

Armor beskytter bæreren mod skader forårsaget af skarpe knive, sværd eller sabler overskriften i deres retning. Der findes flere typer af rustning, herunder læder, ringbrynje og metal belagt rustning. Den type rustning, du har brug for, afhænger af dit formål, uanset om du reenacting en bestemt historisk periode du bare brug for et kostume. Du kan lave armor ved at følge disse trin.

 1. Saml materialer.
  • Kraftig læder, metal plader eller metal ringe
  • Værktøj til at arbejde dit foretrukne medie
  • Mønster
  • Målebånd
 2. Beslut hvilken type rustning til at gøre. Vælg mellem de mest almindelige muligheder for læder, ringbrynje fra metalringe eller metal belagt rustninger. Igen, hvis du forsøger at fange en bestemt historisk periode, bør du gøre nogle lektier at afgøre, hvilken rustning stil var fremherskende i denne periode.
 3. Find et mønster og materialer. Efter trin, du vil vide, hvilke materialer og stil rustning, du vil oprette. Den bedste måde at gå er at finde et mønster. Kontakt din lokale håndværk butik for anbefalede leverandører tilgængelige i dit område, der tilbyder læder skjuler eller metal komponenter, som du har brug for. Samme leverandør vil oftest have nogle mønster indstillinger samt.
 4. Foretage målinger. Da rustning var første populære, riddere brugte en stor del af pengene til at udstyre sig selv med et sæt af rustning, der passer som anden hud. Vægten og manøvredygtighed rustning er grundlæggende for dets anvendelse. Tag nøjagtige målinger af din hele kroppen, herunder højde, skuldre, bryst, arme, talje, hofter, lår og kalve. Målingerne skal omfatte omkredsen af ​​hvert område samt længde for den mest nøjagtige pasform.
 5. Forbered materialer og værktøjer. Hver type materiale vil brug for nogle form for forberedelse. Læder skal skæres derefter behandlet for optimal styrke og fleksibilitet, samtidig med metalplettering vil kræve forme for at hjælpe det danne til din krop. Når du samler dine materialer og værktøjer, følge dine mønster retningslinjer for at forberede materialer.
 6. Saml rustning. Metal plade rustning er normalt formet således sluttet sig sammen med nitter eller hængsler mens ringbrynje er en solid serie af metalringe samlet ved at starte med skuldrene, ned torso og derefter tilbage til ærmerne. Læder kræver også nogle forme og derefter skal forbindes med snøre. Følg mønstervejledningen at samle din valgte rustning.
 7. Test rustning for pasform. Hele samlingen prøve rustning på at være sikker på, at dine målinger var korrekte, og brikkerne passer. Husk, at selv om brikkerne passer før de blev samlet, kan du have problemer med at sætte på rustning senere, hvis nogle af dine samlinger er for stramme eller for fast.
 8. Fuldføre look derefter hovedet ud til dit arrangement. Afhængig af den historiske udseende, du går efter, kan du bruge en lanse eller et sværd til at fuldføre dit look. Tilføj det tilbehør, du har brug for og derefter gå ind i partiet, din rustning er klar til at bære.

Hvordan laver rustning. Beslut hvilken type rustning til at gøre.
Hvordan laver rustning. Beslut hvilken type rustning til at gøre.

Oprettelse rustning var engang prisen dygtighed af smede og læder arbejdstagere. I dag kan du lave din egen rustning, hvis du tager dig tid til at finde den rigtige mønster og materialer, der passer til dine mål. Held og lykke gør din rustning, det bare kunne redde dit liv en dag.