O2s

Hvordan laver røde hat håndværk

Det er interessant at bemærke

Det er interessant at bemærke, at der er en masse af kvinder, der er begejstrede for deres 50 års fødselsdag. De er ikke rigtig ekstatisk om at være en gylden pige. Nogle er faktisk ser frem til 50 år, så de kan blive medlem af en organisation kaldet Red Hat Society, hvor de ville være iført koncernens lilla kjole og rød hat. Den nævnte organisation er sammensat af kvinder inden for en specifik aldersgruppe, der leder efter flere gode tider og happenings. Denne røde-tema gruppe er en tæt sammentømret familie, hvor medlemmer deler kærlige obligationer. Det er en helt ny oplevelse at blive en del af Red Hat Society.

Hvis du ønsker at være medlem, så er det vigtigt, at du prøver at konceptualisere din underskrift udseende så tidligt som nu.

Hvordan laver røde hat håndværk. Saml hat og lampeskærm.
Hvordan laver røde hat håndværk. Saml hat og lampeskærm.

For at gøre din egen Red Hat, skal du bruge følgende: wire baseball hat form, regelmæssig mellemstore lampeskærm, normal størrelse gauge ledninger, bidetang, tænger, bred bånd - røde, fire stykker metal stænger eller pinde med ¼-tommer i diameter med boret huller i begge ender, lilla perler og pack-type batteri lys, der ofte bruges i små juletræer.

Her er de procedurer, du skal følge nøje:

  • Saml hat og lampeskærm. Brug måleren, oprette forbindelse til lampeskærm s indvendige del din baseball hat form. Denne form er normalt anvendes i udformningen af ​​baseballkasketter efter vask. Kontroller placeringen af ​​tråden, som du måske nødt til at justere sin pasform. Du faktisk har brug for tilstrækkelig headroom til at se, når du sætter lampeskærm på toppen af ​​dit hoved.
  • Juster lampeskærm er fit. Foretag de nødvendige justeringer i lampeskærm er fit. Sæt lampeskærm på toppen af ​​dit hoved og derefter forbinde de fire metalliske stænger kommer fra hat form i tråd ramme lampeskærm. Placere dem fra hinanden i lige stor afstand, så de støtter alle lampeskærm vægt. Indsæt den røde snor på hatten er sidedele. Dette vil give mulighed for tilstrækkelig længde for at blive bundet under hagen. Denne bue kan også hjælpe balance og sikre hele strukturen.
  • Lim og tør. Start limning Marabou fjer omkring din hat. Begynd ved den øvre del og derefter rundt i skyggen, overlappende hvert lag. Lad limen tørre, når hele lampeskærm allerede er dækket.
  • Tilføj lilla perler. Lim kanterne omkring lampeskærm er bunddelen. Indsæt de lilla perler på den øverste del af din hat. Swag din hat med mange lag af perlerne som du finder passende til din stil og præferencer.
  • Tænd hat. Fastgør ledningerne af bittesmå håndværk lys nedenunder fjerene for at få dem til at kigge ud. Sørg for, at du er i stand til at skjule disse ledninger ordentligt. Vedhæft din batteripakke opad i den indvendige del af skyggen. Sørge for, at du placerer det halvvejs op lampeskærmen, så du nemt kan nå og tænde den. Nu er du klar til at belyse hat med et svirp af en switch.


Dette er faktisk en utraditionel dækning for hovedet, men som har en holder dig ét med tradition for den Red Hat Society. Du er velkommen til at dekorere din hat med dekorative papirer, plast knapper, lilla og rød bånd, glitter, og andre accenter.