O2s

Hvordan laver ravsmykker

Rav er forstenet harpiks af et træ, der har gennemgået store mængde af forstening og andre kemiske processer gennem årene. Det er meget væske, der tidligere flød inde i træet og som væsken drænet ud, de faste mineraler, der blev suspenderet i væsken krystalliseret gennem tiden. Amber ligner en ædelsten almindeligvis findes i smykker kasser, men hvad adskiller det er de optagelser i perle. Da rav er engang en del af et træ, er det ikke ualmindeligt at finde insekter fanget inde i det. Faktisk endda filmen Jurassic Park fremhævede en myg bevaret inde i en rav sten som kilde dinosaur DNA, som videnskabsfolk anvendte som forløber for en hel vifte af dinosaurer.

Amber gør også for fremragende smykker stykker. Fordi de har en lignende karakteristik af gennemskinnelighed med andre ædelstene, at lyset i og reflekterer det tilbage ud. Mens urenheder generelt ildeset med andre ædelstene, urenhederne er de ting, der giver den gule sten sin karakter og egenart. Dem med inklusioner såsom blade, insekter og andet organisk materiale koste mere end dem, der ikke har nogen critter.

Hvordan laver ravsmykker. Beslut på den type smykker, du ønsker at gøre.
Hvordan laver ravsmykker. Beslut på den type smykker, du ønsker at gøre.

Her er hvordan du kan oprette din egen ravsmykker.

  1. Beslut på den type smykker, du ønsker at gøre. Du må bruge rav til forskellige former for smykker, såsom armbånd, øreringe, vedhæng eller endda ringe. Prøv at vurdere, hvor stor du vil have den gule sten at være. Dette skulle hjælpe dig, når du vælger dit rav stykke.
  2. Source din rav. Rav er mest almindelig i områder i Østeuropa. Du vil sandsynligvis få de bedste priser der. Hvis du ikke har tid til den slags smykker shopping, kan du altid gå online og se på de varer på Amberica vest . Denne hjemmeside tilbyder rav sten stykker til meget rimelige priser, og hver sten er omhyggeligt fotograferet og beskrevet, herunder dens farve og indeslutninger. Det er nok den næstbedste ting at have selve stenen på hånden og undersøge det for dig selv.
  3. Monter eller vedhæfte rav. Når du har din rav brik, er du nødt til at gøre en beslutning om, hvorvidt du ønsker at bore i stenen for at skabe et hul til ledning eller du ønsker at indfatte det med et trådnet eller læder vugge. Det kan være en smule nedslående at bore ind i en ravfarvet sten, eftersom en sådan fysisk manipulation kan forårsage stenen til brud langs spaltningsprodukter linjer.
  4. Tilføj dine adornments til den sidste brik. Du må bruge glaskugler eller andre etniske elementer. Disse kunne nemt indkøbt fra online smykker eller håndværk butikker. Sørg for at bruge pynt, der vil gøre det stykke rav skiller sig ud, og ikke overdøvet. Da rav er normalt gul til brunlig farve, bruge farver, der supplerer dette godt.

Den store ting med rav smykker er dens nyhed. På grund af de optagelser fundet inde rav, kan det være en stor samtale stykke, og en god gave at give til enhver lejlighed eller endda en til at gøre for dig selv.