O2s

Hvordan laver paintball pistoler


Paintball er en sjov og konkurrencesport, som har grebet europæere, unge og gamle. Men det nødvendige udstyr, såsom kanoner, paintballs og andre fiskeredskaber, kan koste nogen en mindre formue. Hvis du er på udkig efter en billigere måde at nyde sporten paintball, følg disse instruktioner om, hvordan man lave forskellige typer af paintball pistoler.

Trin 1

Lav en blæsepistol paintball pistol. Paintball pistoler er relativt let at gøre, især denne håndlavede blæsepistol paintball pistol. Til at begynde, skal du finde et lille rør. Det skal være perfekt størrelse til at passe en .68 kaliber størrelse paintball. Der kan ikke være nogen plads omkring paintball, når den sættes ind i hulrummet af røret eller vil du ikke få meget fremdrift på din paintball. Hvis du kan finde den rigtige rør, det er alt hvad du behøver at gøre denne enkle, men effektive, paintball pistol. Pop i en paintball, sigte mod dit mål og blæse!

Trin 2

Lav en luft paintball pistol i hånden. En anden type af paintball pistol, som du kan gøre er en hjemmelavet air paintball pistol (også kaldet en luft kanon). Det er relativt let at gøre så godt. Den består af en håndpumpe, der presser en plastflaske og en tømningsventil, der skyder trykluften ind i et rør, der derefter projicerer en paintball.

Hvordan laver paintball pistoler. Lav en blæsepistol paintball pistol.
Hvordan laver paintball pistoler. Lav en blæsepistol paintball pistol.

For at gøre denne paintball pistol, finde en stor 2 liters sodavandsflaske, 4 meter den rigtige størrelse af PVC rør til din paintball (du har brug for en perfekt pasform her), en sav eller en kniv, en håndpumpe, ½ "PVC-fittings ( 1 kugleventil, 1 T-formet montering og 3 albuer) og en release ventil. Samt, en limpistol og nogle PVC bindende lim finde, hvis du har det.

Mål ud og mærke hver af de følgende PVC-rør længder, før du skærer dem: 5,5 cm, 4,5 cm, 65 cm, 6.5 cm, 10 cm, 4 cm og 4,5 cm. Number disse stykker, i rækkefølge fra 1 til 7 og derefter klippe dem ved hjælp af din sav. Så tal følgende PVC-fittings:

  • 1a = t-formet fitting
  • 2a = kugleventil
  • 4a, 5a og 6a = albue fitting

Når stykkerne skæres, arrangere dem i form af en paintball pistol. Picture tre niveauer, der udgør den øverste, midterste og bunden af ​​din paintball pistol. For toppen, lægge ud fra venstre mod højre, 3, 2a, 2, 1a, 1. og plastflaske. Til midten af ​​din paintball pistol, lægge ud din hånd pumpe, efterfulgt af 7. 6a (med 6 vedhæftet nedenunder) og 4. Og for bunden af ​​din paintball pistol, lægge ud 5a, 5 og 4a. Hvis du har brug for en visuel, så tjek dette billede: http://www.instructables.com/id/SGLO7V5F3R7ANPL/ .

Lav en luft paintball pistol i hånden. Opret en PVC paintball pistol.
Lav en luft paintball pistol i hånden. Opret en PVC paintball pistol.

Med pistolen korrekt lagt ud, lim det sammen med din foretrukne form for lim. Du bør være i stand til at lime dit håndpumpe direkte til din pistol, selvom du bliver nødt til at fjerne enden kanylen vedhæftede fil. Nogle mennesker vælger ikke at lime alle stykker deres hjemmelavede paintball pistol sammen, så udskiftning af dele er nemmere, men det er helt op til dig. Hvis du finder nogen lækager på din paintball pistol, bør lidt gaffatape stoppe dem. Med forseglede lækager, er din luft paintball pistol klar til at gå. Presse det, sigte og brand!

Trin 3

Opret en PVC paintball pistol. Når det kommer til paintball pistoler, det er måske det mest farlige type, som du kan gøre. Det har en utrolig høj PSI, så det er ikke rigtig anbefales for sjov kamp. Den høje PSI er fra en luftkompressor, som derefter bruges til at affyre et paintball. Tænk på al magten i et SUS fra en luftkompressor, derefter forstørrer den og tilføje i en paintball. Denne form for hjemmelavet paintball pistol kan være smertefuldt! Så det er foreslået, at du finder mindre skadelige paintball pistoler at gøre, medmindre du ønsker at risikere en alvorlig skade dine venner.