O2s

Hvordan laver militære skulderpuder for et kostume

Hvis du eyeing at være militært personel til et kostumebal, eller hvis du hyret til at være i militæret i en skole spille, så dit kostume skal være så fuldstændig som den egentlige uniform. Dit kostume vil ikke være komplet, hvis du ikke har medaljer og dekorationer på din jakke. For at gøre det mere realistisk, er du nødt til at have militære skulderpuder pryder din uniform. Skulderpuder er de stive rektangulære puder militære mænd bærer på toppen af ​​deres skuldre. Disse vil skelne militære placeringer. For eksempel, hvis du var en generel ville en stjerne være på din epaulette og afhængigt af, om du er en en-, to-, tre-, fire-eller fem-stjernede generelt. Efter at have foretaget skulderpuder er normalt dyre, men ikke ærgre, kan du lave din egen! Læs videre for at få instruktioner om hvordan man laver militære skulderpuder, der ser så autentisk som den faktiske dem.

Hvad skal du gøre skulderpuder er:

 • Buckram (for afstivende)
 • Bristol board (et alternativ til afstivning)
 • Fabric (brug farven på din foretrukne gren af ​​værnepligt)
 • Fringe (dekorative grænsen eller hængende strips afhængigt af din værnepligt)
 • Symaskine (herunder tråde samme farve tråd bruge som din buckram)
 • Lim pistol
Nu er du klar til at begynde at skabe dine skulderpuder. Følg trin-for-trin instruktioner om at gøre dem:

 • Skær formen af epaulette. Mål din skulder længde for at sikre epaulette passer. Skær formen af ​​epaulette. Der er flere former for en epaulette - ovale, rektangulære eller ellipse. Tag måling af din skulder længde og lægge det ud på afstivende materiale (enten buckram eller 3-lags Bristol board). Tegn formen af ​​epaulette og skære afstivende materiale ifølge mønsteret. Klip to stykker for begge skuldre. Braklægning.
 • Klip stoffet i samme form som afstivningen. Dit stof bør følge mønstret i afstivningen. Lægge mønstret på stoffet og klippe det til den samme form, men tilføje mindst en tomme godtgørelse på omkredsen af ​​formen for syning leddene. Skær to stykker af mønster for begge skuldre.
 • Sy stofstykkerne sammen. De to stykker stof skal syes sammen på tre sider. Efterlad den ene korte side åbne for at indsætte afstivningen. Sy stof fra indersiden ligesom du syr et pudebetræk. På denne måde sømmene ville være pæn. Hvis du bruger hængende strips som frynser, sy dem sammen med stoffet. Vær sikker frynser går indefra og ud, når du vender stoffet over. De bør hængende fra kanterne.
 • Sæt afstivningen. Når du smækkede stof (syet som et pudebetræk) indefra og ud, indsætte afstivningen. Vær sikker på, at afstivningen passer stoffet sagen. Når afstivningen er på plads, fold den åbne side af stoffet sagen og sy den tæt på.
 • Indret med frynser. Hvis du ikke bruger hængende strips som frynser, dekorere epaulette kanter med dekorative grænse - det kan være en broderet kant. Brug limpistol til at indsætte pandehår på plads. Lad det tørre, før du tilføjer nogen flere frynser. Forskønne epaulette med emblemer, afhængigt af dit valg af militær ranking.


Hvordan laver militære skulderpuder for et kostume. Skær formen af epaulette.
Hvordan laver militære skulderpuder for et kostume. Skær formen af epaulette.

Du kan fastgøre epaulette på din militære kostume med en Velcro, eller du kan sy direkte på jakken - bare være sikker på at du syr det på den rigtige placering på skulderbladet områder.