O2s

Hvordan laver man en hyrde kostume til småbørn

Arbejder du på en julegave leg eller forbereder på en bibel sketch

Arbejder du på en julegave leg eller forbereder på en bibel sketch? Overvejer du at klæde nogle småbørn til at udføre som hyrder i nogen af ​​disse præsentationer? Nå, din idé er afgjort "cute". Bare forestille sig disse småbørn i deres diminutive outfits. Dit publikum kommer til at falde i kærlighed med dem.

Men du behøver ikke bekymre dig

Men du behøver ikke bekymre dig. Din "cute" Ideen er nem at udføre. Hyrden kostume til din småbørn kan gøres på to interessante måder. Først kan du vælge ikke at sy kostumer. Det er hurtigere at udføre og dine omkostninger er forholdsvis mere minimal. For det andet, kan du vælge at sy dem. De syede kostumer kan genanvendes et antal gange, år efter år. De er også forholdsvis mere poleret udseende set på scenen.

Her er de instruktioner om, hvordan du kan gøre dem hyrdekostume for småbørn:

Hvordan laver man en hyrde kostume til småbørn. Arbejder du på en julegave leg eller forbereder på en bibel sketch.
Hvordan laver man en hyrde kostume til småbørn. Arbejder du på en julegave leg eller forbereder på en bibel sketch.

 • Den no-sy version. Den virkelige fordel af denne mulighed hviler på din tilgængelige tid. Hvis du ønsker at afslutte alt på så kort tid, gå til denne. Begynd med at lede efter en passende gammel T-shirt til en voksen. Derefter skal du finde den T-shirtens midt foran. Foretage en spalte der. Skær det hele vejen igennem.
  Spørg en af ​​de allermindste til at bære t-shirt. Han burde sætte det på som en kappe. Han burde lade de to forsider til at overlappe. Få et reb. Skær den i et langt stykke. Bind det rundt om barns talje.
  Kig efter et stykke stof eller en lille håndklæde. Placer den på barns hoved. Sørg for at enden af ​​stoffet eller håndklædet lidt dækker panden. Tillade resten af ​​stoffet eller bindet til at hænge ned på ryggen.
  Derefter source en bøjle. Det bør være elastisk. Placer den på barns pande og i sidste ende, omkring hans hoved ryg. Det bør fast holde stoffet eller håndklædet på plads.
 • Den syet version. Gå til en nærliggende håndværk eller stof butik. Spørg efter deres disponible mønstre. Der bør være en for lang skjorte eller for en lille kappe. Køb det. Hvis der ikke er noget til rådighed i håndværk eller stof butik, kan du scanne nogle mønster kataloger. Det meste af tiden, de tildele en sektion for kostumer. Brug hvad du kan kilde.
  Baseret på din rådighed mønster, hvor meget stof der er nødvendigt, så du kan fuldføre kostume anslå. Det er vigtigt, at du køber nok. Følg vejledningen, der er angivet på pakken.
  Fold stoffet. Det skulle gøre det muligt for dig at skære et stykke af kåbe ryg, to stykker af kåbe front, og to ærmer. Placer ryg-og forstykke sammen. Sy dem. Gør sømmene langs siderne og skuldre. Hem den forreste kanter og halsudskæring af kåbe. Gå derefter til muffen. Fold det og derefter arbejde på underarm. Når muffen er færdig, pit det direkte til ærmegab og fortsætte med at sy. Spørg det lille barn at passe eller at prøve på den side, som du færdig. Tjek om længden er OK. Justeres, hvis det er nødvendigt. Du skal blot afbrød overskydende stof. Hem enden af ​​muffen og bunden. Gentag de foregående trin for at arbejde på den anden side af kåbe. Afslut berøring ved at binde et reb om taljen og sætte hovedet dækker.


Hvis du ønsker at genbruge eller genanvende morgenkåbe i dit næste arrangement, skal du ikke gøre dem alt for stramt.