O2s

Hvordan laver knoer stærkere

Stærkere knoer vil tillade dig at deltage i en bred vifte af kampsport samt boksning. De knoer er et af de første områder i hånden for at blive skadet i løbet af kampene, hvilket er grunden til kno styrkelse er en af ​​de vigtigste dele i kampsport uddannelse. Her er nogle teknikker, som du kan bruge til at skabe stærkere knoer.

Knuckle pushups. Den sædvanlige pushup rutine er fremragende til overordnet organ toning og for at styrke armene og overkroppen. Et twist, der kan gøres på pushups at gøre disse endnu mere effektiv for kno styrke er at gøre de pushups med knytnæve knyttede stramt og knoerne, der anvendes til støtte. Vægten af ​​kroppen vil trykke ned over fingrene for at forøge styrken af ​​senerne over tid. Husk, dog, at kno pushups være meget smertefuldt i starten, men da huden bliver tykkere, vil dette arbejde blive mere tålelig. Du kan veksle de dage, hvor du gør kno pushups og hvor du udfører regelmæssige pushups.

Hvordan laver knoer stærkere. Knuckle pushups.
Hvordan laver knoer stærkere. Knuckle pushups.

Surface træning. En anden måde at øge din kno styrke er at træne det ved hjælp af hårde overflader. Boxers vil regelmæssigt bruger hårdere end gennemsnittet boksesække, ikke kun på grund af den ekstra modstand, som disse boksesække har, men også fordi overfladen vil bidrage til at danne hård hud, som er afgørende for at styrke overfladen af ​​knoerne. En nem måde at gøre dette på er ved hjælp af Jute sække, som du kan binde over en boksebold. Når dine næver og knoer har vænnet sig til de Jute sække, brugen en anden fiber, som er hårdere. Mens du gør kno pushups, kan du også dække gulvet med en ru overflade for at gøre dine knoer stærkere.

Sand stansning. Du kan også oprette alternative boksesække, der vil skærpe dine knoer, såsom ved hjælp af sand sted i en stor skål eller et lille bassin. Punch disse gentagne gange i et par minutter hver dag, indtil overfladen af ​​huden har vænnet sig til det slid, som de bittesmå sandpartikler. Når huden reagerer på sandet, kan du ændre den fine sand til grovere og større sand bits eller små grus stykker.

Hessian reb. Tag en stærk og holdbar bestyrelse og wrap hessiske reb omkring overfladen, indtil du opretter et reb polstret overflade. Den hessian reb er ikke kun slibende, men har lunde mellem hver kordel, som er meget effektive til at udøve dine knoer. Hvis rebet bestyrelsen er for smertefuldt i første omgang, kan du tilføje polstring nedenunder tovene, så bestyrelsen til at absorbere nogle af kraften fra dine slag.

Spil. Endelig kan du deltage i simple spil

Spil. endelig kan du deltage i simple spil. Surface træning.
Spil. endelig kan du deltage i simple spil. Surface træning.

Spil. Endelig kan du deltage i simple spil, der kan styrke dig og din partners knoer. For eksempel kan du prøve spillet af knoerne, hvor vinderen får lov til at punch taberens knoer. Dette vil styrke begge spillerens knoer, men samtidig give et par minutter af sjov og leg.

Uanset øvelse du bruger til at styrke dine knoer, et af de vigtigste påmindelser er, at du skal gøre øvelserne regelmæssigt. Ellers vil huden tilbage til sin tynde og normal størrelse, og senerne i fingrene vil vokse blødt.