O2s

Hvordan laver high school wrestling hold

Børnene leger sport for en række forskellige årsager. Måske er de bare atletisk og tænke det er sjovt, de ønsker at efterligne deres foretrukne pro-afspiller og drømmer om at være en pro selv en dag, de nyder den opmærksomhed, der går langs med at være en atlet eller måske de tørster det sociale aspekt af at være en del af et team. Ja, og selv fordi de er skubbet ind i det på grund af deres forældre. Men de spiller alle for en grund. Så hvad kan en dreng, der slutter sig til wrestling holdet være på udkig efter? Det kan være nogen af ​​de ovennævnte årsager, eller de måske de ønsker ...

  • For at blive stærkere, mere kraftfulde og de mest fysisk fit atleter i skolen.
  • De ønsker at tabe sig og øge mental sejhed.
  • De ønsker at lære selvforsvar og vinde den tillid, som går langs med den.
  • De ønsker at kæmpe i college og måske tjene en wrestling stipendium.

Trin 1

Forstå, hvad det kræver at være en god wrestler og lære det grundlæggende i vægtkontrol og ordentlig ernæring. Der er en forskel på bare at være på wrestling team og bliver gradvist bedre til det. Først, medmindre du nyder at få slå op en masse, du vil i sidste ende få træt af at tabe, og gøre en forpligtelse til dig selv at få det bedre.

Og for at få det bedre, bliver du nødt til at lære mere end bare at blive bedre til udførelse wrestling moves. Du er nødt til at vedtage en eller anden form for styrketræning, forstår vigtigheden af ​​sikre og effektive måder at tabe sig, holde hydreret og spise rigtigt.

Trin 2

Få en fysisk og tilmelde dig wrestling team. For brydning, gerne bare hver anden high school eller junior high sport i landet, får du brug for at få clearance til at deltage fra din børnelæge. De fleste børn er ryddet for brydning, medmindre de er ofre for alvorlige medicinske problemer. Hvis du logger på for holdet, skal du bruge en fysisk.

Trin 3

Start wrestling før high school. Afhængig af atleten og deres baseline atletiske evner, det tager omkring to til fire års wrestling, før du er klar til at kæmpe på et konkurrencedygtigt niveau i gymnasiet.

Hvordan laver high school wrestling hold. Forstå, hvad det kræver at være en god wrestler.
Hvordan laver high school wrestling hold. Forstå, hvad det kræver at være en god wrestler.

De fleste skoler med en high school wrestling team har junior high school-programmer. Selv brydere kan starte så unge som fem eller seks år gammel, har mange wrestlers gået videre til store højder i sporten, selvom de ikke startede brydning indtil junior high.

Cael Sanderson, den ubesejrede 4-tid NCAA Champ og OL-guldvinder, ikke starte brydning indtil 7. klasse. Junior High programmer er designet til at indføre brydning til yngre atleter, få dem begejstrede for sport og forberede dem til high school konkurrence.

Trin 4

Tal med brydning coach. High school træner kan give dig en idé om, hvad han forventer af hans high school atleter. Han kan også kaste lys over den interesse, størrelse og intensitet af programmet. Nogle skoler har meget konkurrencedygtige teams med flere atleter konkurrerer om de startende pletter, mens andre ikke er helt så intens.

Trin 5

Bliv involveret med wrestling holdet og kæmper i off-season. De fleste trænere er aktive med deres hold selv i løbet af off-season ved at deltage i lejre og uden for sæsonen turneringer. Selv hvis din træner ikke er aktivt involveret, vil jeg anbefale, at du deltager i disse off-season eventyr, da det vil gøre dig til en bedre wrestler og vise træneren, at du er meget motiveret.

Trin 6

Brydekamp junior varsity at starte. Gøre high school wrestling team på steder som Easton, Pennsylvania eller Brandon, Florida High School er en meget anderledes end at forsøge at gøre wrestling team på mange af de mindre forstæder gymnasier rundt om i landet.

Få en fysisk og tilmelde dig wrestling team. Start wrestling før high school.
Få en fysisk og tilmelde dig wrestling team. Start wrestling før high school.

Konkurrencedygtige high school wrestling hold som de ovennævnte er grobund for eliten gymnasieelever brydere bliver rekrutteret af de bedste NCAA wrestling-programmer.

I modsætning til de mindre konkurrencedygtige programmer derude, hvor du kan kæmpe for Varsity holdet som en freshman, kan du ikke bryde ind i startopstillingen indtil din Junior eller Senior år i high school på nogle af de bedste skoler. Der er intet galt med at skære dine tænder på JV holdet, især hvis du er wrestling JV for en af ​​disse top high school-programmer.