O2s

Hvordan laver havregryn og mælk ansigts masker

At gå ud for en ansigtsbehandling i en salon kan være dyrt

At gå ud for en ansigtsbehandling i en salon kan være dyrt, de fleste især hvis du ønsker at gøre dette ofte. Fastholdelse af en ungdommelig hud og ser godt behøver ikke at være så dyrt at blive effektiv. Du kan lave ansigts masker med blot enkle ingredienser som havregryn og mælk derhjemme. Følg nedenstående trin, og du kan se yngre ud uden at bruge en masse penge.

Nødvendige materialer:

Hvordan laver havregryn og mælk ansigts masker. Få dine foretrukne mærke af havregryn.
Hvordan laver havregryn og mælk ansigts masker. Få dine foretrukne mærke af havregryn.

  • 2 spsk havregryn
  • en kop sødmælk
  • 1-1/2 spiseskefulde olivenolie

Trin:

  1. Få dine foretrukne mærke af havregryn. Økologisk havregryn er bedre, hvis du virkelig ønsker at gå naturligt. Tag to spiseskefulde havregryn, og sørg for, at du tjekker udløbet af havregryn, før du starter denne procedure. Du ønsker ikke at sætte en udløbsdato produkt på dit ansigt. Det kan medføre, at du allergi og forårsage dig flere problemer
  2. Bland havregryn med en kop sødmælk. Varm det lidt op, indtil det ændrer sin konsistens og kan nemt anvendes på ansigtet. Vær omhyggelig med ikke at Kog det hele. Du vil have noget, der stadig kan afgive næringsstoffer, når anvendt på din hud.
  3. Find en flaske olivenolie. Olivenolie har en masse fordele, ikke kun når taget internt, men som en blanding i hjemmelavede masker. Tilføj en og en halv teskefuld denne sunde olie med mælk og havregryn.
  4. Vent et par minutter, så de ingredienser helt absorbere hinanden og køle ned. Test panden let at se, hvis du kan holde det. Omhyggeligt overføre det hele i en lille skål. Når dette er okay, bære en bøjle eller binde dit hår i en hestehale for at undgå omstrejfende hår på dit ansigt.
  5. Vask dine hænder og anvende blandingen på dit ansigt. Langsomt anvende tynde mængde af cremen fra panden, der dækker hele området af dit ansigt indtil din hage. Du kan også medtage anvende denne havregryn maske på halsen. Du vil se yngre, hvis du gør det regelmæssigt.
  6. Hold dit ansigt er dækket af masken i cirka 40 minutter. Dette vil give din hud til at absorbere de næringsstoffer, som mælk, havregryn og olivenolie. Hold stadig på dette tidspunkt at maksimere virkningerne. Du kan flytte rundt, men prøv ikke at tale for hele 40 minutter. Det kan løsne face-maske, hvis du gør.
  7. Efter 40 minutter, fjerne masken ved sprøjt varmt vand på dit ansigt. Kig på spejlet og fjerne alle spor af masken. Få en lille ansigt håndklæde og tryk let på de områder af dit ansigt. Når dette er gjort, vil du se en smule af lethed og glød på dine kinder.

Der er altid alternativer til at spare nogle bukke

Der er altid alternativer til at spare nogle bukke. Den skønhed industrien kan gå overbord med cremer og lotions, der koster en arm og et ben. Men hvis du er smart, kan du faktisk gøre effektive produkter alt på egen hånd. Bare bland de rigtige ingredienser og anvende dem ordentligt.