O2s

Hvordan laver hår extensions i en hestehale

Hair extensions er stor, fordi de giver en visuel effekt af længere hår samt at gøre tyndt hår ser tykkere. Dog kan hår extensions hindre dig fra at have forskellige frisurer på grund af risikoen for at ødelægge de vedhæftede filer. De fleste mennesker med hår extensions lade håret styling til en professionel frisør at sikre, at den integrerede hår forbliver intakt. Ikke desto mindre, kan du bruge andre hårstyling metoder såsom en simpel hestehale med hår extensions ved at følge disse forslag:

  1. Du får brug for spor hår extensions, nål og tråd. Vær opmærksom på at sporet hår extensions er af samme farve med dit hår. Sørg også for, at farven på den tråd blander sig med din hårfarve.
  2. For at gøre hår extensions i en hestehale, skal længden være mindst på skulderen niveau. Ellers vil det være vanskeligt at flette og binde håret rundt.
  3. Hvis du ikke ønsker at bruge fletninger eller lim i påsætning af extensions, kan du bruge den nye metode for usynlige hår weave, hvor hver streng af hår forlængelse er loopes med det naturlige hår. Men det kan tage længere tid, og processen er mere trættende. Under alle omstændigheder kan du prøve denne metode, som du ønsker med en assistent.
  4. Bliv klar til at flette håret ved kæmning det grundigt for at fjerne sammenfiltring, hvis der er nogen. Brug en stor tandede kam første til at løsne hår og efterfølges af en fintandet kam til at udjævne de tråde.
  5. Form dit hår i en stram enkelt fletning. Sørg for at der ikke er nogen løse tråde falder på siderne. Efter fletning, forberede nål og tråd. Tråden bør hverken være for lang eller for kort. Meget lang tråd kan føre til knob, som du søm langs håret.
  6. Dernæst placere sporet udvidelser på håret i slutningen del af fletningen. Med den ene hånd, skal du holde håret stramt og begynde syning håret og spore sammen med den anden hånd. Gør dette ved og ved, at tråde nålen, som er nødvendigt, indtil du er sikker på de udvidelser er sikkert på plads.
  7. Efter syning fletning og hår extensions sammen, holde håret på den del, hvor fletningen og sporet er sammenføjet. Træk den op til at danne en hestehale. Få en lille lås fra hår extensions og pak det omkring den vedhæftede fil. Fastgør enden af ​​låsen med Bobby stifter. Brug en blød og bøjelig Bobby stifter, så du ikke vil føle pik på dit hoved, når du hvile tilbage dit hoved på en stol eller din seng om natten.
  8. Du kan binde et bånd med den samme farve som håret virkelig at camouflere den vedhæftede del og for at skjule Bobby stifter og tråd.
  9. Forsigtigt børste hestehale at holde hvert hår indsatsområde på plads. Du kan beholde denne frisure, så længe sporet er på plads, som regel op til fire uger eller mere. Du kan vaske dit hår blidt, lade vandet flow over det mildt.

Iført hestehale hår extensions kan forbedre din generelle udseende

Hvordan laver hår extensions i en hestehale. Du får brug for spor hår extensions, nål og tråd.
Hvordan laver hår extensions i en hestehale. Du får brug for spor hår extensions, nål og tråd.

Iført hestehale hår extensions kan forbedre din generelle udseende. Vær dog forsigtig, ikke lade nogen trække det eller hestehale kan komme væk. Undgå også at man opholder sig for længe i blæsende udendørs og holde dit track og hår væk fra ild, da syntetisk hår extensions er tilbøjelige til at brande.