O2s

Hvordan laver elastiske bomuld pandebånd

Elastisk, bomuld pandebånd er store hårpynt

Elastisk, bomuld pandebånd er store hår tilbehør. De har været omkring for aldre. De kan øge en outfit og frisure. De er også anvendelige til atletisk og ikke-atletiske person. Folk bruger det til at holde deres hår ud af deres ansigt og øjne. De kan købes på næsten enhver butik. Hvis elastisk hovedbånd bliver farves, kan det blive kastet i vaskemaskinen og bruges igen og igen. Elastisk, behøver bomuld pandebånd ikke bryde. De er bløde og ikke giver brugeren nogen hovedpine, som de fleste pandebånd gøre. Hvis du har nogen gamle skjorte, blød jersey eller spandex materiale liggende rundt omkring i huset, kan du lave en selv. Her er de følgende trin.

Hvordan laver elastiske bomuld pandebånd. Forbered materialerne.
Hvordan laver elastiske bomuld pandebånd. Forbered materialerne.

  • Forbered materialerne. Du skal bruge en gammel skjorte eller elastisk stof, fremstillet af bomuld eller spandex, saks, matchende tråd, målebånd, knappenåle og en nål. Disse ting kan findes i dit hus. Look out for gamle stoffer, der har design af deres egne tilsvarende prikker eller striber. De vil gøre din pandebånd ser interessant og unikt.
  • Skær elastisk stof. Få et rektangulært stykke af elastisk stof og pak det omkring dit hoved for at få længden nødvendig. Lav en godtgørelse på mindst 0,5 inches for sømrummene. Standarden længdemål for en voksen hoved band er 16 til 19 inches. Nu, afhængigt af din ønskede bredde af hovedbøjlen, ganges med 2.. Glem ikke at tilføje 0,5 tommer sømrum. Så hvis din ønskede bredde for elastisk hovedbånd er 2 inches, multipliceres med 2, som vil give dig 4 inches, tilsæt derefter .05 inches, som så vil give dig 4,5 inches. Klip stoffet ud. Brug et målebånd og stifter til nøjagtighed.
  • Saml hovedbøjlen. Nu hvor du har den ønskede længde og bredde, fold stoffet i halve. Sy den øverste del eller længde sammen for at lave et langt rør. Vend stoffet vrangen ud. Syet søm vil nu blive skjult inde i stoffet.
  • Sy de korte ender af elastisk pandebånd sammen. Du kan bruge benene til at holde stoffet, mens du syr portionsvis. Det kan være lidt tricky at skjule sømmene, men du vil få hænge af det.
  • Stryg hovedbøjlen. Stryge vil hjælpe tromle sømmene gør det nemmere at dekorere og slid. Tryk hovedbøjlen med et lommetørklæde eller tyndt stof på toppen for at sikre, at jern ikke klæber til hovedbøjlen det bliver gjort af spandex eller elastisk stof.
  • Pynt hovedbøjlen. Sy eller lim pailletter på hovedbøjlen. Du kan også bruge forskellige størrelse knapper, farverige perler, smukke buer, plastik blomster eller plastre til at dekorere. Vælg en farve eller stof design, der vil matche en outfit. Leg med de forskellige materialer, før limning eller syning, indtil du har fundet et design, der tilfredsstiller dig.
  • T han klassiker, har elastisk hovedbånd været omkring for aldre. Forskellige hårpynt kommer og går, men fordi dette hårpynt er så praktisk at bruge, vil det være omkring i årevis.