O2s

Hvordan laver chokolade skumbad

Ordene "chokolade" og "bad" ikke ofte sat i samme sætning sammen, fordi de er to meget forskellige erfaringer ikke ofte forbinder med hinanden. (Medmindre du er den overbærende slags, der spiser chokolade og samtidig have et bad. Hvis du er nede med det, så mere magt til dig.) Vidste du, at badning i chokolade kan hjælpe med pleje din hud, blødgør den og har snesevis af anti-aging egenskaber? Den indeholder også anti-oxidanter som flavonoler, som hjælper med at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme, nedsætter blodtrykket, hjælper med at forbedre glukosemetabolismen og øger kroppens produktion af serotonin og endorfiner. God foderstoffer alle!

Og selvfølgelig er det badning i chokolade! Hvem kunne skrue ned noget, luksuriøse?

Hvordan laver chokolade skumbad. Tips: Aldrig falde i søvn i badet.
Hvordan laver chokolade skumbad. Tips: Aldrig falde i søvn i badet.

Du skal bruge følgende ingredienser:

1 kop uparfumeret skumbad
1/3 kop usødet sojamælk
3 ounce mørk chokolade

  • Trin 1: I en gryde, sojamælk varme.
  • Trin 2: Hak eller riv chokoladen i stykker. Så lille som du kan, hvis du venligst dette er et tilfælde, hvor de mindre det er, jo bedre for dig.
  • Trin 3: Tilsæt revet eller hakket mørk chokolade i gryden med sojamælk. Rør rundt indtil alt er helt smeltet. Brug en lille flamme, og sørg for, at det ikke koge.
  • Trin 4: Når det hele smelter, der er afsat til at lade cool. Du kan tage gryden med dig til badeværelset eller hælde indholdet i en anden, mere bad miljøvenlige container som en plastik kop eller kande. Enten måde er god.
  • Trin 5: Hoved op til badeværelset og tegne et bad.
  • Trin 6: Når man har næsten nået det optimale badevandet niveau for din sættetid tilføje i uparfumeret skumbad i vandet.
  • Trin 7: Brug af rindende badevandet, hæld chokolade blandingen du lavet i Trin 3 i badet.
  • Trin 8: Brug din hånd til at røre i skumbad og chokolade mix i dit bad. Bland det godt, forventer ikke vandet til at skifte farve helt. Et lys skær til badevandet vil betyde, at du med held har blandet skumbad og chokolade bad sammen.
  • Trin 9: Settle i badet og nyd et par minutter af chokolade iblødsætning!


Tips: Aldrig falde i søvn i badet

Tips:

Aldrig falde i søvn i badet! Hold advare så meget som du kan for at undgå ulykker. Det er okay at lukke øjnene og slappe af, mens du er i karbad, men aldrig blunde.

Vær opmærksom på, at brugen af ​​sukker eller sødet chokolade kan føre til en grim gær infektion.

Undgå at få chokolade mix i dine øjne.

Tag et brusebad umiddelbart efter sættetid at fjerne chokolade spor fra din krop.

Ikke alene er dette bad forfriskende og nærende for huden, men duften af ​​den smeltede chokolade kan blive helt elskovsmiddel. Du kan invitere din elskerinde over til en romantisk aften bad. Badning under candlelight, nippe kølet champagne og spise friske jordbær, mens både du suge og pleje din hud. Og hvis han siger, han ikke kan lide chokolade ... dumpe ham! En fyr, der ikke sætter pris på chokolade er ikke det værd.