O2s

Hvordan laver boksesække: boksning Boksesækken

Lær at lave billige boksesække til boksning derhjemme

Boksning er en stor sport at øge din cardio styrke og udholdenhed. Det er også en stor stress reliever. Ved starten boksning, kan du ikke være klar til at gøre det kostbare investeringer er nødvendige for at deltage i en boksning gym eller købe det derhjemme udstyr. Hvis dette er tilfældet, kan du improvisere og gøre en boksesæk derhjemme med meget få penge.

Materialer:

Hvordan laver boksesække: boksning boksesækken. Hvordan laver boksesække.
Hvordan laver boksesække: boksning boksesækken. Hvordan laver boksesække.

 • Militær duffle bag
 • Saks
 • Sand
 • Flere tomme affaldssække
 • Skum
 • Gamle tøj

Hvordan laver boksesække:

 1. Køb materialerne. Head til din lokale hær overskud butik for at købe en duffle taske. Den tunge lærred materiale er perfekt og den lange, cylinderform vil gøre en stor tung taske. Vælg en duffle uden lynlåse, hvis muligt. Så besøg din lokale håndværk butik for skumark mindst to inches tyk. En gammel skum rullemadras også kunne arbejde.
 2. Linje posen med skum. Du ønsker at beskytte dine hænder, mens stansning og hjælpe posen sidste et stykke tid, så du har brug for skumlaget. Skær skummet, så den passer som et foer for hele indersiden af ​​posen omkring siderne. Derefter skære en bund og top cirkel. Wedge den nederste cirkel i og sæt den øverste side.
 3. Anbring vægt. Disse giver lidt modstand uden en vis vægt. Den nemmeste måde at vægte det er at samle nogle sand. Sæt det ind i en affaldspose og pak posen, indtil det er lukket tæt. Det kan tage nogle eksperimentere for at få den rigtige mængde sand. Du sigter efter mindst 1-2 tommer lag i bunden af ​​posen. Når du har en rund sektion og posen er sikker, skal du placere den i et andet og binde den stramt. Gentag dette med flere poser, så du ikke senere ramt og finde sand flyver overalt. Anbring sandet pakket i flere sække ned i boksesæk oven på det nederste lag af skum. Arranger så der er en kløft mellem skummet og sandsæk.
 4. Fyld med skum stykker og gammelt tøj. Placer tøj og skum i flere lag og fyld posen, så der er ingen buler eller huller. Prøve så meget som muligt at fylde posen, så der er få luftrum. Derefter placeres den øverste runde stykke skum.
 5. Sikker og hænge. Når den er fuld, og det øverste lag af skum er blevet placeret, skal du binde off eller lyne posen lukket. Hvordan de bedste lukker vil afhænge af posen. Når det er sikkert, du bliver nødt til at hænge på en krog eller support. Vær forsigtig, hvis du er hængende fra loftet, fordi alle dine stansning kan beskadige drywall og du får brug for en stærk loft bjælke for at fastgøre posen uden at beskadige dit hjem.

Lær at lave billige boksesække til boksning derhjemme. Linje posen med skum.
Lær at lave billige boksesække til boksning derhjemme. Linje posen med skum.

Boksning er blevet en meget populær sport, og dermed mange mennesker er interesseret i at lære at lave deres eget udstyr, så de kan spare penge samtidig med at beslutte, om de kan lide sporten. Ved at følge disse trin, du kan lære at lave en derhjemme for under 30€. Du bør være i stand til at bruge det i din nye boksning rutine i flere måneder, før det begynder at vise slid.