O2s

Hvordan laver barnet sokker ændre pung

Ønsker du at have en ændring pung, der er unik og nem at gøre

Ønsker du at have en ændring pung, der er unik og nem at gøre? Du er på det rigtige sted, fordi denne artikel vil hjælpe dig gøre din helt egen forandring pung lavet af baby strømper. Dette projekt er meget ideel til at tjene som baby shower favoriserer, baby shower gaver, og endda til din personlige brug. For at starte denne one-of-a-kind-projekt, skal du følge disse trin i at gøre barnet sokker purse:

Hvordan laver barnet sokker ændre pung. Vælg en god baby sok til din mønt pung projekt.
Hvordan laver barnet sokker ændre pung. Vælg en god baby sok til din mønt pung projekt.

  • Vælg en god baby sok til din mønt pung projekt. Gå shop for baby strømper med farver og mønstre, som du elsker til din pung. Hvis du vil give det væk, ved, hvad personen elsker for sig selv. Selvom du kan bruge brugt sokker til dette projekt, er det bedst at arbejde på en ren og ubrugt.
  • Lægge sokker, så du kan begynde at arbejde på projektet. Arbejde på et bord med flad overflade og placere sok fladt på toppen af det. Hvis hvis du arbejder på en sok, der har en blonder, placere sok på hovedet, for at blonder skal placeres i den øvre del af sokken.
  • Skær en slids at byde velkommen til metalspænde af hængslerne. Skær omkring en tomme af slids på begge sider af baby sok. Spalten er, hvor du vil blive placere hængslet af tasken er spændet.
  • Tilføj metalspænde på den øverste kant af baby sok. Arbejdet med at anbringe låsen på den øverste kant af sokken, så metal riller montering snuggly på sokken. Metallet grooves vil tjene som låsen i pungen. Af den måde, kan metalclips købes fra syning butikker eller stof butikker i nærheden af ​​dig.
  • Tryk låsen fast på sokken. Brug tang til at trykke alle metalkanter af spændet. Dette er nødvendigt, således at spændet vil blive holdt stramt på plads. Hvis du gør dette projekt med børn, hjælpe dem i dette trin.
  • Fix alle enderne af metal låsen på sokken. Sy begge ender af metalspænde at lukke hullet mellem lås og sokken. Du kan også sy sok top kanter for en mere holdbar pung.
  • Brug strenge eller knapper til at lukke din pungen. I stedet for at bruge metalclips til dette projekt, skal du bruge strenge eller knapper på toppen af ​​baby sok. Vær opmærksom på, at når du vælger en streng eller en knap, skal du matche sine farver og stilarter til farve og mønster af sokken, du bruger.
  • Tilføj nogle sidste hånd på ændringen pung. Du har mulighed for at tilføje rhinestone accenter eller pizzazz på det ydre side af din pung. Tilføj disse valgfri accenter med stof lim på steder, du elsker at se dem i pungen. Dette vil ikke blot tilføje mere skønhed til pung, men det vil tilføje et mere personligt præg på projektet.


Det er altid et stort projekt at foretage en ændring pung ud af baby strømper

Det er altid et stort projekt at foretage en ændring pung ud af baby strømper. Med et par enkle trin, kan du oprette vidunderlige stykker, som du kan bruge til dig selv, eller du kan give væk til gæster i en baby shower fest. Sure nok, vil alle elske denne cool og funktionelle projekt i jeres.