O2s

Hvordan laver aloe vera baby vådservietter

Når det kommer til bleskift

Når det kommer til bleskift, har vaskeklude altid været en mors bedste ven. Endnu vigtigere, når du rejser med din baby, baby vådservietter er en af ​​de top 5 ting på din liste, simpelthen fordi de er en stor hjælp for mødre som dig, især når rengøring af barnets numse. Også, de er meget handy, da de lette besværet med at gå på toilettet, hver gang dit barn får sine hænder beskidte enten det er fra at spille eller spise.
Ikke underligt forskellige virksomheder fremstiller forskellige former for vaskeklude, hver med sin egen unikke duft. Du vil indse vigtigheden af ​​vaskeklude i de tidlige faser af dit barns vækst. Statistikker viser, at der er omkring 490.000 børn født dagligdags verdensplan. Da dette tal, er der virkelig ingen frygt for insolvens for virksomheder i denne type industri.

Men hvis man måler omkostningerne ved at bruge vaskeklude i en periode, siger, en måned, er det overraskende dyrt. Som et svar på denne bekymring, kan du lave dine egne aloe vera baby vådservietter i dit helt hjem. Ved crafting dine egne vaskeklude, ikke kun vil du minimere dine udgifter, men du vil også sikre, at dit barn er sikkert fra irritation eller udslæt infektion. Dine hjemmelavede vaskeklude, indeholder kun den mest naturlige og ikke-toksiske formel. Det er billigt, men det er lige så effektiv og pålidelig som de kommercielt tilgængelige dem. Her er hvordan man kan gøre baby vådservietter med aloe vera.

  • Saml de nødvendige materialer. Du skal bruge en storage container, papirhåndklæder, to kopper destilleret vand, ¼ kop aloe vera gel, to teskefulde naturlige baby shampoo eller baby vask, og to dråber (enhver eller begge) tea tree olie eller lavendel olie.
  • Følg procedurerne. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål. Hæld dem én ad gangen, og rør indtil det er jævnt blandet. Når du bruger papir håndklæder, skal du sørge fjerner center pap først. Soak papirhåndklæder i opløsningen. Vent håndklæder grundigt har absorberet i løsningen. Fjern overskydende væske og holde den våde håndklæde i et lager container.
  • Vaskeklude bruges som et rengøring værktøj. Vaskeklude har mange forskellige anvendelser. Deres funktion er ikke kun begrænset til at tørre dit barns bunden, men de kan også bruges til at rense dit hjem. Start med dine apparater derhjemme. Et eksempel er et indkast tæppe. Når du har brugt det, er der et konstant behov for at vaske det igen og igen. Men ved hjælp af engangs vaskeklude, du faktisk eliminere besværet med at vaske tæpper gentagne gange.


Praktisk, skal du kun rejser lys

Hvordan laver aloe vera baby vådservietter. Saml de nødvendige materialer.
Hvordan laver aloe vera baby vådservietter. Saml de nødvendige materialer.

Praktisk, skal du kun rejse let. Bringe et håndklæde plus sæbe og vand er ikke den bedste måde at gøre det. Du ville altid vælge at bruge eller bringe noget, der er til engangsbrug, mindsker din last og holder din håndtaske fra at blive så omfangsrig. Forestille sig at gå til forskellige steder. Dette indebærer at få dine hænder beskidte, især når du er med dine børn. Børnene vil røre noget, de ønsker, og vil få deres hænder og fødder beskidte samt. Med dine egne vaskeklude fremstillet af aloe, kan du være sikker på, at de er rene og sikkert fra irritation. Derfor bruger aloe vera vaskeklude er en meget praktisk idé.