O2s

Hvordan komme i form til snesko

Snesko er et sjovt vinter sport at alle uanset alder kan deltage i

Snesko er et sjovt vinter sport at alle uanset alder kan deltage i. Da det kaldes snesko, det udnytter en specielt designet sko. Denne sko med til at fordele vægten af ​​spillerne og dermed gøre det nemmere at gå på sne end almindelige sko. De særlige sko ligner tennis eller badminton ketsjere, der har en indbygget strop hvor du skubber din fod i. Disse specielle sko hjælper dig gå på sne i stedet for at bryde igennem det. Ligesom enhver anden sport, kræver snowshoeing en masse træning og kræver spillerne til at være i den bedste fysiske tilstand. Det følgende er skridt, der vil hjælpe dig komme i form til snesko:

Hvordan komme i form til snesko. Gå på en ordentlig kost.
Hvordan komme i form til snesko. Gå på en ordentlig kost.

  • Gå på en ordentlig kost. Før du forsøger at komme i form, skal du først nødt til at rette din kost. Begynde at spise sundere fødevarer som frugt, grøntsager og fisk, mens der skæres ned eller at komme af de usunde fødevarer som junk food, slik og fedtet mad.
  • Byg din modstand. Snesko er en fysisk krævende sport, som enhver anden, så du skal konditioneres, før du selv forsøger at starte snesko. Gøre en masse cardio træning som stationær cykling eller bare jogge et par gange om ugen. Du kan også prøve nogle aerob træning. Du kan også prøve damp indånding fordi dampen unclogs dit åndedrætsorganerne og dermed gøre det lettere for dig at trække vejret.
  • Øv bevægelserne. Prøv at øve eller genskabe bevægelserne af snesko som at gå på vandreture gennem skoven eller bakkerne eller prøv langrend. Du kan endda prøve at gå op ad en trappe undtagen i stedet for at tage et skridt, tage to eller tre trin. Er disse flere gange, så du kan vænne dig til det beslutningsforslag af snesko.
  • Styrk din nederste del af kroppen. Din underkrop muskler er de muskler i din krop, som du bliver nødt til at styrke hvis du vil du være en konkurrencedygtig snesko-afspiller. Men blandt alle dine lavere kroppens muskler, er dit ben, lår og lægmuskler dem, som du får brug for mest snesko. Du kan gå eller jogge eller cykle en masse omkring dit nabolag. Du kan endda gøre det trappen øvelse, der blev nævnt tidligere flere gange om dagen for at styrke dine ben. Hvis du ikke har tid til at gøre disse ting, så sørg for at gå til gymnastik mindst én gang i et stykke tid og fokusere på din nederste del af kroppen der. Brug løbebånd eller motionscykel eller nogen af ​​de workout maskiner, der er målrettet din underkrop muskler. Også, en masse af sit-ups og squats til slut i din nederste del af kroppen.
  • Nogle påmindelser. Husk, at snesko er en fysisk krævende sport, så sørg for at få farten signal fra din læge, før du begynder at komme i form til snesko. Sørg også for, at du køber den rigtige og bedste udstyr du har råd og den rette uddannelse for at undgå eventuelle skader eller ulykker.


Efter du har fulgt disse trin og tager til efterretning påmindelser, er du nu klar og i form til snesko. Nu har du, at du har kroppen og fysik for snesko, er det tid til at arbejde på dine evner og måske du kan være i de næste vinter-OL.