O2s

Hvordan kan man vide, om dit barns baseball coach er en bølle

Baseball er en af ​​Europas mest udholdende sportsgrene, der spænder over en rig historie, som er en enorm kilde til stolthed for de fleste europæere, så det er en fantastisk følelse at vide, at dit barn er en del af denne organiserede sport. Ikke alene har han fortsætte med at lære værdien af ​​selve sporten, men han vil sandsynligvis knytte stærke venskaber og udvikle en stor følelse af teamwork og tillid til både sig selv såvel som andre.

Men på trods af hvor fantastisk den tanke kan synes, det er absolut ikke blottet for usete komplikationer. Et sådant problem ville være, hvis dit barns baseball coach er for barsk, og mere som en bølle end en lærer. Det er bestemt ikke sundt for dit barn, der skal bestilles, og kommanderet rundt med sådan en person. Desværre er de fleste børn i disse dage er ikke alt for opsat på at fortælle deres forældre om problemer af denne art, og hvis du er bange for dit eget barn er ingen undtagelse, og derefter fortsætte med at læse, da denne artikel giver nogle enkle måder at finde ud af, om dit barns træner virkelig er en bølle:

Hvordan kan man vide, om dit barns baseball coach er en bølle. Første indtryk sidste.
Hvordan kan man vide, om dit barns baseball coach er en bølle. Første indtryk sidste.

  • Første indtryk sidste. Du kan få en masse fingerpeg om nogens personlighed, når det kommer til første indtryk. Ledsage dit barn til den første træning, og introducere jer til træneren. Selvfølgelig vil træneren være på hans bedste adfærd, men selv så der er stadig meget, der skal læres. Første indtryk betyder ikke nødvendigvis det første møde enten. Besøg tilfældigt gennem de næste par træningssessioner at se, hvor din coach håndterer børnene under ham. Du kan slå to fluer med ét smæk på denne måde, da træneren bliver nødt til at være mere forsigtige i betragtning af, at du har tendens til at tilfældigt besøg under træningen.
  • Vær opmærksom på dit barns følelser. Den måde dit barn virker, før han deltager praksis eller et stort spil kan pege på, hvordan træneren behandler ham så godt. Iver er ofte et godt tegn, men hvis dit barn virker nervøst eller pludselig klager over smerter, så chancerne er han forsøger at undgå nogen. Det kan ikke nødvendigvis være den coach give dit barn problemer, men det giver dig en god grund til at undersøge sagen nærmere.
  • Kig efter kontrollampe tegn. Hvis du deltage i en af dit barns spil, så bortset fra at tage til efterretning hans opførsel, bør du også være observere coach samt. Hvordan træneren reagerer på fejl kan være en død give-away, som han ville være fokuseret på spillet og ikke på, hvem der er at se, hvilket gør det lettere for dig at notere sine sande farver.


Og endelig

Og endelig, ikke at tvinge dit barn til at fortælle dig noget, han ikke vil. Dette kan være meget vanskelig og endda lidt frustrerende, men når det kommer til at lære om, hvorvidt dit barns baseball coach er en bølle, du er temmelig meget på din egen. Dit barn kan i sidste ende fortælle dig, hvad der virkelig generer ham, og måske kan det ikke have noget at gøre med hans træner overhovedet. Men for det meste, er det noget du bliver nødt til at finde ud af dig selv.