O2s

Hvordan kan man vide de nyeste multifunktionelle ur modeller

Hvad der startede som et lommeur blev et armbåndsur

Hvad der startede som et lommeur blev et armbåndsur, da Louis Cartier blev spurgt af sin ven Alberto Santos-Durmont at skabe en lettere at bruge ur end den typiske lommeur. Cartier præsenterede Durmont med en læder-band armbåndsur, som sidstnævnte aldrig skilles fra. Snart nok, alle fik i armbåndsur-feber. Ligesom alt andet blev dog klassiske ure udviklet sig til multifunktionelle ure. Mens nogle er skabt af nødvendighed, nogle er bare for mode og sjov.

Har du altid glemmer

Har du altid glemmer, hvad dag det er? Folk, der har brug for nogen til at holde minde dem den nuværende dato er sandsynligvis de første kunder til at købe ure, der viser dag, dato eller begge dele. Se entusiaster elsker ure, der viser månens fase. Coaches indrømmer, at ure, som kan fungere som et stopur og kompas er meget nyttigt under træning.

Du elsker musik

Hvordan kan man vide de nyeste multifunktionelle ur modeller. Hvad der startede som et lommeur blev et armbåndsur.
Hvordan kan man vide de nyeste multifunktionelle ur modeller. Hvad der startede som et lommeur blev et armbåndsur.

Du elsker musik? Kinesiske ure er indarbejdet med MP4 og FM-radio. Mainland leverandører angiver, at 40% af produktioner er fokuseret på at skabe multifunktionelle ure. Disse ure kommer med engelske vejledning (gudskelov!), Øretelefoner og en mini USB-kabel. Ikke kun det, behøver bookworms ikke behøver at gå rundt med mængder af læsestof, da ure understøtter nu ebook browsere, som du kan automatisk rulle til den næste side. Ja, Twilight og Harry Potter bøgerne er stadig samleobjekter, men du ikke vil have dem at få beskidte og sammenkrøllet, så det er bedre at læse deres e-bog version, når du er udenfor. Med elektronik få tinier og billigere, er ure let inkorporeres med videospil og digitale kameraer. Cool ure som disse er meget salgbare til teenagere og børn, med sort er den foretrukne farve.

Flere selskaber har tænkt på at sætte en computer i et armbåndsur

Flere selskaber har tænkt på at sætte en computer i et armbåndsur. Amazing, er det ikke? Seiko Ruputer var den eneste programmerbare computer ur, der blev lanceret på markedet. Selv om det kunne være kommet i handy, det ikke blevet populære. Små skærme kan være sød, men som en computer, er vist kun en håndfuld af data en smule akavet. Ved hjælp af en joystick som sit input-enhed gør det mindre brugervenligt.

Mens mobiltelefoner er bygget med systemurene

Mens mobiltelefoner er bygget med systemurene, der er armbåndsure telefoner, der fungerer præcis som en mobiltelefon. Du kan endda se antennen på siden. Det har en Bluetooth og 1,4 tommer berøringsfølsom skærm med fuld skærm håndskrift input. Det er også vibrerer, når der er et indgående opkald. Inkluderer kamera, videoafspiller, TF kort, egen ringetone. Hvad kan man ellers bede om? Åh, det har også en scheduler og alarm clock. Baseret på vurderinger, er Van Der Led WM2 en perfekt kombination af stil og funktionalitet, med prisen på 355€.

Dyre ure er normalt samleobjekter

Dyre ure er normalt samleobjekter, deres håndværk, der skal værdiansættes på mere end nøjagtigheden af ​​tiden. Verdens dyreste ure er luksus ure fra kendte mærker. Prydet med diamanter og andre ædelstene, uret bliver klædt blot at imponere.

Der er et dyrt ur selv

Flere selskaber har tænkt på at sætte en computer i et armbåndsur. Mens mobiltelefoner er bygget med systemurene.
Flere selskaber har tænkt på at sætte en computer i et armbåndsur. Mens mobiltelefoner er bygget med systemurene.

Der er et dyrt ur selv, der beskytter brugeren fra elektromagnetiske forureningskilder. Teslar ur hævder at have en særlig chip, der styrker menneskets elektromagnetiske felt. Dette beskytter bæreren mod skadelig energi, der kommer fra mobiltelefon og andre elektroniske enheder, der kan forårsage mandlig infertilitet og børneleukæmi. Skaberne har ikke hævdet total beskyttelse mod sådanne elementer, men ifølge brugerne, de har oplevet beroligende effekt og en bedre samling.

Som redskaber til innovation, vil multifunktionelle ure fortsætte med at vokse og udvikle sig. Hvad vil de gøre nu?