O2s

Hvordan kan man øge skøjteløb udholdenhed til ishockey

Ishockey er en sport spilles med hold og på is i en hockey rink hvor skatere nødt til at instruere en disk eller pucken hen imod målet om det modsatte hold med brugen af ​​hockeystave. Det er oftere spillet i områder, der er kold nok til at udvikle naturlige is belægninger selv mere for nylig, indendørs skøjtebaner er i stand til at producere kunstig is grunde til at spille på. Dette er en meget fysisk kontakt sport og allerede driver en mængde risici for personskader, hvilket er grunden til beskyttelsesudstyr er et krav. Dette vil omfatte hjelme, albue og skulder, svampe, handsker, munden vagter, hockey bukser, der rent faktisk polstrede shorts og skinnebensbeskyttere puder, blandt andre.

Fordi det er ganske tempofyldt

Fordi det er ganske tempofyldt, ishockey spillere har brug for en stor mængde af udholdenhed til at vare gennem et spil. Det er ikke en nem sport at komme ind og være fysisk fit er et grundlæggende krav til selv at komme i gang. Der er flere øvelser og øvelser du kan praksis at opnå tilstrækkelig mængde energi til at spille en god omgang ishockey. Her er nogle tips:

  • Lær magt skating. Et meget vigtigt skridt du kan tage for at opbygge din udholdenhed i ishockey tager et kursus om magten skating. Et vigtigt element i skøjteløb er ved at udvikle en god form. Når en hockey spiller er i stand til at foretage nogle ændringer i sin form, uanset hvor lille disse ændringer kan være, kan det gøre en stor forskel på hans hurtighed. Gå til en indendørs træning sted, hvor du kan arbejde på din formular ved at gøre brug af skate løbebånd. Dette vil hjælpe dig med at forbedre på din skridtlængde og din hastighed.
  • Brug lange, glatte skridt. Undgå at spilde god energi, når du bruger små og ujævne fremskridt, når de rejser gennem isen til at køre efter en puck. Brug længere og glattere skridt ligesom de bedste hockey spillere gør, og du vil være at bevare en masse af den energi du kan bruge hele spillet. Samtidig, så prøv at bevare din hurtighed efter at gøre nogle hurtige skridt til at øge din hastighed.
  • Må den modsatte skub boret. Find en anden spiller, der vil arbejde med dig på denne ene, fortrinsvis en, der er lige omkring samme størrelse som du er. På målstregen, står over for i hinandens retning. Den person, der vil stå over for bestyrelser vil gøre det arbejde, mens den anden person giver ud modstanden. Begge spillere skal have en pind ret i mellem dem lige over højden af ​​både deres kister. Den spiller, der gør den modstand skal grave i sine skøjter moderat, mens den arbejder spiller forsøger at skubbe ham tilbage og mod målstregen. Når dette er gennemført begge spillere vende roller. Processen gentages to gange.


Hvordan kan man øge skøjteløb udholdenhed til ishockey. Brug lange, glatte skridt.
Hvordan kan man øge skøjteløb udholdenhed til ishockey. Brug lange, glatte skridt.

Kom råd om andre øvelser fra de professionelle vil hjælpe dig med at få mest ud af disse øvelser og få dig til at opbygge din skating udholdenhed i ishockey. Overflødigt at sige, det er meget vigtigt at holde dig sund og egnet til at spille spillet. En masse energi til at spille, og du skal være parat til at yde dit bedste i sporten. Dette kan kun opnås med praksis og en fysisk fit krop.