O2s

Hvordan kan en mand klæde stilfuldt i stramt tøj

Tight er en meget bred adjektiv

Tight er en meget bred adjektiv. Hvis du taler om tøj, især for fyre, ordet "tight" skal defineres. Der er mindst to eksisterende former for stramt tøj til fyre: figursyet (europæisk fit) og stramtsiddende tøj (dem, der næsten ligner anden hud). Tætsiddende tøj forsigtigt knus din krop, afslører bare nok af et glimt af din formular. Stramtsiddende tøj, viser imidlertid, for meget af hvert bump og bule i din krop. Du kan enten se latterlige eller som en show-off, medmindre du er forpligtet til at bære den til arbejde eller skole. Ud over dette, vil huden stramt tøj ikke lade dig eller din hud ånde. Så selvfølgelig, figursyet tøj er det bedste bud for fyre.

Nu er det ikke politisk korrekt at bedømme en mands manddom, fordi han går med sådan stramt tøj. Det hele afhænger af hvor, hvornår, hvorfor og hvordan han er iført det. Just in case du er manden der virkelig har brug for at bære stramt tøj, og du er helt clueless om, hvordan man rocke det, bare slappe af og læse videre.

Hvordan kan en mand klæde stilfuldt i stramt tøj. Tight er en meget bred adjektiv.
Hvordan kan en mand klæde stilfuldt i stramt tøj. Tight er en meget bred adjektiv.

Et jakkesæt, og alt matches, er bedst legede, hvis det er tætsiddende. Det fortæller folk, at du ikke er bare en flok af tøj rundt. Mørke farver er de bedste valg for formelle slid. Den ikke-så-mørke farver, ligesom tan, brun eller grå, er også gode. Skuldrene af dragten skal blive nøjagtigt ved din skulder linje, og ikke under den. De revers af dragten skal skabe en perfekt V-form, så knapperne skal komme ind på talje. Brystet skal ikke være for store, nok, at du kan passe en baby i den. Bukserne skal passe i taljen og i længde. Du ønsker ikke dine bukser til at falde, hvis nogen bare trækker ud dit bælte! Bukserne skal være omkring en halv tomme fra jorden. Hvis det er kortere eller længere end dette, vil du se enten dorky eller som om du bare ikke har nok opfindsomhed til at finde et par bukser, der ville passe dig perfekt. De bukser og skjorte bør ikke være så lunt at knapperne bare kunne pop og bryde, så snart du indånder. Match hele din ensemble med en dejlig par matchende, elegante sko.

Du kan se sexet, men alligevel respektable, i en figursyet skjorte. Må ikke matche det med et voluminøst par bukser. Du er ikke en pige! Du ønsker ikke folk til at se at du har en timeglas figur. Snarere bære bukser, der blidt omfavne den bageste del, og ikke er for stramme og ikke for løs fra lår ned. Det bør også have plads nok til at lade dig bevæge sig, uden at såre dine bud! Stil bør altid gå med komfort.

Du kan også se smukt egnet til arbejde, når iført en figursyet uniform. Det handler ikke kun ser godt ud, det også kan redde liv. Iført en uniform, der er for løs, lad os sige, i køkkenet eller i et laboratorium, kan forårsage en masse ulykker. Du ser, det betaler sig at bære stramt tøj!

Hvordan kan en mand klæde stilfuldt i stramt tøj.
Hvordan kan en mand klæde stilfuldt i stramt tøj.

Der er mange andre idéer, som du kunne lære ved at se viser på kabel-tv, der giver tips om, hvordan fyrene, især lige dem, kunne være i stil. Du kan også vælge ideer fra blade og kataloger. Eller, kan du altid kombinere din fantasi, og hvad du har lært af denne artikel, for at skabe det ultimative fantastisk, men mandig stil.