O2s

Hvordan forbereder for rejser i Kina

Kina er nu blevet en meget gunstig spot for turisme og erhvervsliv

Kina er nu blevet en meget gunstig spot for turisme og erhvervsliv. Lokke af den mystiske Orient er en del af charmen. Selv med den store fremgang, at Kina har gennemgået i løbet af de sidste par år, og gør det muligt for Vesten at komme ind, etablere virksomheder og engagere sig i fri handel, meget af Kina er stadig ukendt. Til resten af ​​verden, er det stadig en spændende rejsedestination venter på at blive udforsket, hvor gamle traditioner og den nye verden forsøger at fusionere og sameksistere.

På trods af de vestlige indflydelser, der er begyndt at slå rod i Kina, er det stadig et land gennemsyret af gamle traditioner og konventioner, der skal overholdes og følges, hvis du planlægger at rejse til dette vidunderlige land.

Hvordan forbereder for rejser i Kina. Sørg for at dit pas er opdateret og gyldig i seks måneder forud for din rejse.
Hvordan forbereder for rejser i Kina. Sørg for at dit pas er opdateret og gyldig i seks måneder forud for din rejse.

  1. Sørg for at dit pas er opdateret og gyldig i seks måneder forud for din rejse. Sikker din visum til Kina tidligt. Ansøg om det selv eller bruge en velrenommeret rejsebureau til at hjælpe dig med det. Du skal have det mindst en måned, før du er på grund af at flyve til Kina. Du kan ansøge om et enkelt-visum, der er gyldigt i tre måneder. Dette vil tillade dig at bo i Kina, så længe tredive dage.
  2. Få en sundheds check-up og vaccinationer, som du har brug for omkring en måned før din rejsedato. Du har brug for et sundhedscertifikat, når du rejser til Kina, og det vil være sikrere det du får vaccinationer for hepatitis A og B, rabies, japansk B encephalitis og tyfus.
  3. Pack en førstehjælpskasse og bringe alle dine medicin, nok til at vare under hele dit ophold i Kina. Din medicin skal være i deres oprindelige beholdere til nem identifikation. Medtag recepter for receptpligtige lægemidler. Medbring en kopi af din journal med dig, som vil være til stor hjælp i tilfælde af nødsituationer. Notere lægens navn og kontaktoplysninger samt dit forsikringsselskab adresse og kontaktperson og tal. Indeholde en liste over nødopkaldsnumre og folk til at kontakte så godt. Disse bør placeres i en pose, der vil være handy og let tilgængelige for dig.
  4. Tjek din sygesikring. Det kan ikke dække besøg til internationale hospitaler. Spørg, hvis du kan udvide din politik til at dække denne mulighed.
  5. Få rejseforsikring før dine rejseplaner. Dette er en meget praktisk stykke dokument, når du rejser til et fremmed land. Det vil dække dit tab af penge og bagage, afbestillingsgebyrer samt dække forpligtelser til tredjemand.
  6. Check med dine rejsebureauer på listen over ting, som du kan bringe med dig, når du rejser til Kina. Du ønsker ikke at ende op med en masse ting venstre ved toldkontrol desk når du når Kina.
  7. Sikre en god parlør og lære at stille enkle spørgsmål kinesisk. Selvom engelsk nu er udbredt, er det stadig en meget god idé at kende nogle almindelige sætninger, selv om det blot for at sige tak, goddag og farvel.
  8. Tjek klimaet i de områder, du kommer til at besøge og pakke i overensstemmelse hermed. Må ikke bringe alt for meget tøj. Pakke ifølge din rejse formål. Der er en masse steder, hvor du kan købe billigt tøj, enten for at blive brugt i løbet af din rejse, eller som gaver til folk derhjemme. Bringe lys og nem at passe tøj, der tørrer hurtigt. Undgå at tage militære stil tøj.
  9. Kinas elektriske system fungerer på 220 volt. Vær sikker på at have en effekt konverter og adapterstik til dine elektroniske gadgets.

Rejse let og bringe kun det væsentlige

Rejse let og bringe kun det væsentlige. Sørg for at du har kopier af vigtige dokumenter med dig og gemme en kopi i din e-mail til nem hentning. Motion og overholde alle de nødvendige forholdsregler, når det kommer til personlige oplysninger og din rejse midler.