O2s

Hvordan forbereder for flyrejser

Med din flyrejse nærmer sig, er det vigtigt at sørge for, at du er forberedt til din rejse. Følg denne grundlæggende guide til hvordan du forbereder for flyrejser, så du kan nyde din ferie.

Trin 1

Hvordan forbereder for flyrejser. Sørg for at du har alle de nødvendige dokumenter.
Hvordan forbereder for flyrejser. Sørg for at du har alle de nødvendige dokumenter.

Sørg for at du har alle de nødvendige dokumenter. Du kan "flyve" gennem check-in processen ved at sørge for du har alle de rigtige papirer med dig. Den bedste måde at holde din rejse organiseret info er at gemme det i en mappe, der passer ind i din carry-on taske. Udskrive fra enhver flyvning bekræftelse sider fra dit rejsebureau eller booking hjemmeside. Og også sørge for, at du har dit pas og at det er up-to-date. Nogle lande vil ikke lade dig rejse, hvis dit pas er inden for 6 måneder udløber, så tjek de rejserestriktioner, til din destination, hvis dette kan være en bekymring for dig. Du kan også ønsker at bære en liste over vigtige telefonnumre med dig, når du rejser, for nødsituationer. Du ved aldrig, hvornår du får brug for at ringe til din læge, advokat, bankmand eller mor, mens du er væk fra hjemmet. Det kan lyde som lidt meget, men du kan aldrig være for forberedt, når det kommer til flyrejser!

Trin 2

Overvej forsikring. Hvis du rejser langt væk hjemmefra, kan det give dig lidt fred i sindet at have en sygeforsikring, mens du er væk. I tilfælde af en medicinsk nødsituation, vil dine udgifter blive dækket. Du kan normalt sikre denne form for rejseforsikring til en nominel gebyr. Hvis du gør købe det, opbevare en kopi med dine andre rejsedokumenter, og efterlade en kopi med en elsket i tilfælde af at din bagage er tabt, eller du ikke er i stand til at hente de nødvendige oplysninger, mens du er væk.

Trin 3

Pack din carry-on. Ligegyldigt hvor lang eller kort din flyrejser er, vil du sandsynligvis kede under flyvningen. Så sørg for at pakke noget at gøre i din carry-on taske. Crosswords, romaner, bærbare computere og mp3-afspillere er alle basale flyrejser fornødenheder. Også indeholde et sæt ekstra tøj i din carry-on taske i tilfælde af, at din bagage er tabt. Du vil være taknemmelig for at par friske tøj. Sørg for, at alle væsker er mindre end en ounce eller 30 ml hver og transportere hver i en genlukkelig plasticpose. (Dette er lov, og noget over den flydende grænse vil blive konfiskeret!) Glem ikke at holde din medicin og recepter med dig på alle tidspunkter også. Nogle mennesker foretrækker at bære værdigenstande i deres håndbagage samt, selvom der altid er en risiko for tyveri, uanset hvor dine værdigenstande, så det kan ikke være den bedste idé. Sørg for, at din carry-on møder nødvendige størrelse restriktioner, og at det er behageligt for dig at bære. (En med rullende hjul er bedst.)

Trin 4

Trin 1. Overvej forsikring.
Trin 1. Overvej forsikring.

Pack din kuffert. Den sidste del af forberedelserne til flyrejser er pakning din kuffert. Tjek vejrforholdene til din rejsedestination og pakke i overensstemmelse hermed. Sørg for at du har nok undertøj for hver dag, og derefter smide i et ekstra par eller to bare i tilfælde. Pak nok skjorter, shorts, bukser, badetøj, pyjamas og formelle påklædning for at få dig gennem dit ophold. Husk, at du kan bære de fleste bukser og sweatshirts i mere end én dag, så prøv ikke at over-pakke disse voluminøse varer. Medtag dit kamera, tilbehør som bælter og øreringe, din toiletartikler og alt andet, du tror, ​​du får brug for, mens du er væk. Så sørg for at veje din kuffert til at sikre, at det opfylder de nødvendige vægtbegrænsning for flyselskabet du rejser med. Nærbillede din kuffert og mærket med en identificerbar tag, farvet bælte eller bånd, så du hurtigt kan genkende din bagage på bagagebåndet.


Med rejsedokumenterne, carry-on og kuffert ordentligt forberedt, vil din flyrejser være en sjov og (forhåbentlig) problemfri oplevelse.