O2s

Hvordan finder man et hotel guide for seattle

Planlægger at tage til Seattle

Planlægger at tage til Seattle? Hvorfor ikke? Med sine forskellige historiske og verdensberømte attraktioner, såsom Space Needle (fremhævede i filmen Men in Black), Pike Place Market, Fiskernes Terminal, og Safeco Field, er det helt sikkert et af de bedste steder, du kan gå til i løbet af Deres levetid. Under dit ophold, vil hotellet du ville være at vælge absolut være en stor faktor i opgørelsen af ​​din samlede Seattle oplevelse. Derfor er det vigtigt at tage sig tid til at forske i bedste kvalitet og bedst-værdi hoteller i Seattle-området.

Selvfølgelig

Selvfølgelig er det også vigtigt, at du finder ud for dig selv, hvad du leder efter i et hotel, så ville du vide, hvordan man vælger blandt alle de tilgængelige muligheder. Nogle af de faktorer, du måske overveje omfatte, hvordan tilgængelige og bekvemt beliggende hotel er, hvad bekvemmeligheder er (er der wifi? Har de tilbyder gratis morgenmad?), Hvordan atmosfæren er (har det en romantisk atmosfære? En moderne, kosmopolitisk én?), hvad hotellets faciliteter er, og selvfølgelig dig, hvor meget nødt til at tilbringe.

For at hjælpe dig med dit valg, drage fordel af de udstationerede hoteller ratings i forskellige hjemmesider, samt brugernes vurderinger, kommentarer og anmeldelser. Disse vurderinger er normalt inden for et websted, der har omfattende oplysninger om de forskellige bedste hoteller i Seattle, og her er nogle, som du kan tjekke ud:

Hvordan finder man et hotel guide for seattle. Tripadvisor.
Hvordan finder man et hotel guide for seattle. Tripadvisor.

Tripadvisor giver oplysninger på forhånd om de forskellige hoteller i Seattle, kategorisere dem i følgende: top value hoteller, mest populære og luksuriøse hoteller. De gennemsnitlige rater om dagen vises også tydeligt. Hvis du ønsker at tjekke for specifikke satser (baseret på din forventede check-in og check-out datoer og antallet af værelser du har brug for), vil du blive knyttet til Expedia . Her vil du se et værelse guide og beskrivelse og de priser, som du kunne forvente. Bortset fra satser information, ville du også finde en masse nyttige brugeranmeldelser på hoteller.

Seattle.com er absolut et must-see for at hjælpe dig med at få mest ud af din Seattle oplevelse. Du vil finde oplysninger om emner som Seattle spisning, musik og natteliv, transport, ture og tiltrækning, og mange flere. Bare ikke får alt for sidespor fra forske om hoteller! Klik på registreringer af de mest populære hoteller i Seattle-området, og finde en nyttig beskrivelse af hver. Udnyt også deres tilbudte website-eksklusive rabatter på deltagende hoteller.

Fodors er et site, hvor du kan finde lister over bedste hoteller. Være styret af de symboler, der angiver, hvordan pebret de er, og hvor de er placeret (for eksempel, downtown, universitet distriktet, West Seattle, og så videre). Være styret af den sagkyndige, insider anmeldelser på hoteller, de tilgængelige luksus vejledninger og hall guider, og rejsende rådgivning af andre læsere.

Planlægger at tage til seattle. Seattle.com.
Planlægger at tage til seattle. Seattle.com.

New York Times har kort og meget let at læse anmeldelser, der ville i det mindste give dig en idé om, hvad andre rejsende taler om. Hvis du ikke er endnu helt sikker på, hvilke specifikke hotel du kan lide, kan du blive vejledt af sortiment af brugernes anmeldelser om forskellige dem i Seattle.

Her har du det

Der har du det! Disse er blot nogle af hotellets vejledninger for Seattle, som ville helt sikkert hjælpe dig. Tag dig tid til at gennemse disse hotel guide hjemmesider, gøre sammenlignende forskning og krydsreferencer, og være klar til at have en Seattle oplevelse for livet. Held og lykke!