O2s

Hvordan finder man en NASCAR billet

NASCAR er blevet en af ​​de Europas hurtigst voksende sportsgrene. Fra den første indkaldelse af bilister at starte deres motorer, til det ternede flag, træk fans for deres foretrukne bilister til at vinde løbet. Hver pass og pit stop låner til spændingen af ​​en dag på racerbanen. Intet helt sammenlignes med at se et løb leve som motorerne brøle forbi standene. Her er et par tips om at finde billetter til NASCAR løb.

  1. Kontakt racetrack billetkontor. Det meste af tiden, er dette den bedste måde at finde ledige billetter uden at skulle betale mere end billetterne er faktisk værd. Du kan dog opleve, at en bestemt race allerede er udsolgt og der ikke er flere ledige billetter. Giv ikke op endnu! Det kan ikke være en åben og lukket sagen. Prøv det næste tip, før du mister håbet.
  2. Find en billet mægler. Hvis racetrack billetkontor siger, at de er udsolgt af billetter til løbet, mest sandsynligt, hvad det betyder er, at flere billet mæglere har købt store mængder af billetterne til at sælge til højere priser for at opnå en fortjeneste for sig selv. Dette er en fælles praksis for alle billet begivenheder, herunder sportsbegivenheder, shows, og musikarrangementer. Mens prisen kan pustes op, kan det være værd at de ekstra penge, hvis det passer ind i dit budget. Skrive "NASCAR billetter" i din foretrukne søgemaskine vil straks give op flere steder, der har rådighed NASCAR billetter.
  3. Overvej at købe en NASCAR race pakke. Sommetider hoteller og andre virksomheder tilbyder løb pakker, der inkluderer hotel ophold, undertiden transport til og fra sporet, mødes og hilse gennemløb med driverne, og andre forskellige frynsegoder. Igen, denne indstilling er betydeligt højere priser end blot en billet til løbet, men du vil få mere end bare et sæde på tribunerne. Dette kan også være den bedste løsning, hvis du rejser væk fra hjemmet til en NASCAR løb. Hotelværelser nær racetracks sælge ud hurtigt, når løbsweekender er annonceret, så med en pakke, vil du være garanteret et sted at bo. Race pakker er undertiden tilbydes på racetrack hjemmesider eller er nemme at finde med en hurtig søgning.
  4. Online auktion websteder har billetter. Tjekker Ebay eller lignende auktionssider kan være en god vej at gå så godt. Mange gange priserne vil være utrolig højere end pålydende værdi, men nogle gange vil du komme på tværs af en person, der er lovligt forhindret i at deltage, og bare ønsker at få de penge, de har brugt for billetten tilbage. Dette er ofte tilfældet på websteder som Craigslist, hvor enkeltpersoner kan sende annoncer gratis. Søg efter billetter i byen, at NSACAR løb bliver afholdt. Vær opmærksom på at billet mæglere også bruge disse typer af sites, så lave noget research på priserne før du byder.
  5. Prøv at vinde en konkurrence. Denne ene er absolut en lang skudt, men hvem kan passere op for muligheden for at vinde gratis billetter eller race pakkerejser? Check out bil sponsor websteder for at se, om de giver ud billetter til konkurrencevindere. NASCAR.com også ofte har forskellige konkurrencer for fans at vinde billetter. Held og lykke!

Hvordan finder man en NASCAR billet. Kontakt racetrack billetkontor.
Hvordan finder man en NASCAR billet. Kontakt racetrack billetkontor.

Igen er det stærkt anbefales, at du gør nogle forskning på pålydende værdi priser for billetter, samt opstillingen af ​​væddeløbsbanen for at finde ud af, hvilke pladser vil virke bedst for dig og dit budget. Shoppe rundt for at sikre, at du ikke får taget. Uanset hvordan du vælger at købe dine NASCAR billetter, skal du sørge for at have en stor tid.