O2s

Hvordan finder man en Lara Croft hylster bælte

Med populariteten af filmen Tomb Raider, er Lara Croft underskrift tøj stadig i efterspørgslen som en Halloween kostume. For at finde en Lara Croft hylster bælte, den bedste måde er nok at søge først på internettet. Der er endda fora dedikeret til denne film, og medlemmerne kan være i stand til at hjælpe dig med at finde en detaljeret kopi af hendes hylster bælte. Medlemmerne af de fora kan også hjælpe dig med at finde en butik, der kan bære Lara Croft hylster bælte, og de kan vide af websteder, der sælger dem. Der er også auktion hjemmesider, hvor du rent faktisk kan byde på Lara Croft hylster bælte.

Mens shopping for hylsteret bælte, så husk at det kommer i små, mellemstore og store. Nogle hjemmesider har internationale oprindelse og dimensionering kan være forskellige fra, hvad du ville finde i USA, så du skal helt sikkert have dine målinger på hånden. Målingerne er taget fra hoften og ikke fra taljen. Vær sikker på at kende den størrelse, du ønsker, hvis du bestiller en online.

Hvordan finder man en Lara Croft hylster bælte.
Hvordan finder man en Lara Croft hylster bælte.

Nogle gode hjemmesider for at forsøge at finde den Lara Croft hylster bælte er dem, der appellerer til gotisk tøj og tilbehør. Da sort er den vigtigste farve for gotisk slid, og båndets snit og overordnede udseende er bizart, bør det ikke være umuligt at finde en replika bælte eller noget tæt på det der. Remmene udbydes til salg eller bud er som regel lavet af sort pleather. Der er dog nogle steder, der vil sælge det i andre farver. Sort er den primære farve for Lara Croft hylster bælte i de fleste kostume sæt, og sort er den farve, der blev brugt i filmen. Kraniet bæltespænde enten kan købes med hylster bælte, eller købt alene. Det er normalt billigere at købe spændet og bælte sammen.

Der er nogle ambitiøse fans derude, som rent faktisk vil gøre en Lara Croft hylster bælte, og det kan gøres. Men en masse af os er ikke så tålmodig, og vil hellere finde en allerede foretaget. Hvis du beslutter at lave en, kan du starte med et sort bælte, der har store løkker eller huller i det. Skær en pap formular for at give bæltet formen af ​​Lara Croft bælte, og derefter vedhæfte den til den oprindelige bælte af indpakning hele ting i sort gaffatape. Bemærk hvor hullerne i det oprindelige bælte, og bruge en boremaskine til at lave huller i bæltet, når gaffatape er blevet fuldstændig viklet rundt om bæltet og pap. Fastgør kraniet bæltespænde, og du er færdig!

Halloween er et godt tidspunkt på året til at finde hylsteret bælte. Lara Croft er stadig et populært kostume til voksne til at bære til en stor Halloween fest.