O2s

Hvordan finder man en første nadver kjole

Den First Communion vil være en mindeværdig begivenhed i et barns liv. Det er den tid, hvor dit barn er kommet af alder til at modtage Legems og Blods Kristus gennem Sakramente den hellige eukaristi.

For at gøre denne begivenhed endnu mere mindeværdig

Hvordan finder man en første nadver kjole. Husk, at en first communion kjole er altid hvid.
Hvordan finder man en første nadver kjole. Husk, at en first communion kjole er altid hvid.

For at gøre denne begivenhed endnu mere mindeværdig, du har besluttet at lede efter den perfekte første kommunion kjole. Inden det besluttes at købe en ny First Communion kjole, kontrollere, om du har en familie kjole, som du måske vil have din datter til at bære under denne særlige lejlighed. Det er en fælles tradition for familier at holde og passere ned deres Konfirmation kjoler i familien. Men hvis du er på udkig efter en ny eller anderledes First Communion kjole, her er et par nyttige tips til at finde den kjole:

  • Husk, at en First Communion kjole er altid hvid. Off-white er acceptabel, men enhver anden farve passer ikke lejlighed. Det er en hellig ceremoni, der betyder den kjole du vælger, skal være konservativ. Konfirmation kjoler kræver normalt ærmer og er på te længde eller i samme længde som formelle kjoler. Selvom nogle kirker mulighed for en mere moderne tage på First Communion kjoler, de igen lægger vægt på at blive sømmeligt klædt. Ærmeløse kjoler er undertiden tilladt, dog kan kirken anmode om, at en bolero jakke eller sjal bæres over for at dække armene under ceremonien.
  • Beslut om budgettet for det første kommunion kjole. Selvom First communions er en once-in-a-lifetime lejlighed, betyder det ikke nødvendigvis, at du er nødt til at spendere. Hold et nummer i tankerne, og bruger inden for dette budget. De dyrere kjoler som regel har mere vifte af stof med ekstra styling fra fancy snørebånd, bånd, og fejelister. Hvis du ønsker en First Communion kjole med et elegant design til en billigere pris, prøv at kigge efter kjoler, der har blonder, bånd, eller perle trimning. Dit budget kunne også omfatte penge skal bruges på de matchende tilbehør såsom sløret og sko.
  • Du kan bruge internettet til at tjekke online butikker for forskellige Konfirmation kjoler. De har som regel et katalog på opdateringer priser og rabatter samt de nyeste designs. Prøv at besøge FirstCommunions.com, SoSweetBoutique.com, ChildrenBoutique.com, MyFirstCommunion.com, og CatholicShopping.com. Når shopping online, så sørg du er fortrolig med dimensionering og tilbagesendelsespolitik. Kend din datters målinger og kontroller i forhold til størrelse chart lagt ud på hjemmesiden.
  • Du kan også besøge kristne specialbutikker, varehuse og børns kjole boutique at finde en egnet First Communion kjole. Dette vil give dig og din datter til at vælge en kjole du både lignende og mens hun kan prøve det på for størrelse. Du kan også tjekke den kjole for eventuelle mangler.


Når du køber et første kommunion kjole

Når du køber et første kommunion kjole, sørg for, at det passer perfekt, og foretage de nødvendige ændringer, hvis der er nogen. Hvis du beslutter dig for at købe online, er det tilrådeligt at give dig selv fire uger mellem den forventede leveringsdato og datoen for den første kommunion. Dette vil give dig rigelig tid til at sortere ud eventuelle problemer, der måtte komme med.