O2s

Hvordan finder man en bryllupsrejse mødested i Montego Bay

Montego Bay er Jamaicas mest populære turistmål

Montego Bay er Jamaicas mest populære turistmål, og er den næststørste by i landet. Det er varmt vejr, krystal blå vand og sandstrande gør det til en vildt romantisk stedet for honeymooning par. Simply put, Montego Bay er betagende!

Hvis du planlægger en bryllupsrejse til denne caribiske by, her er nogle ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at finde et sted. Vælge det bedste sted for dig og din ægtefælle vil sikre, at du har en romantisk og fornøjelig tid sammen.

  • Må indstille dit budget. Hvor meget dollars du kan bruge, vil bestemme, hvor du kan bo og hvor længe du kan være i Jamaica. Selvom dollaren er stærkere end den lokale valuta, der satser sat op til turist priser. Der er noget for enhver pengepung, så vær klar over, hvad du er villig til at bruge, så du kan indsnævre dine valg. Du kan stadig nyde Montego Bay selv uden en ublu beløb i kontanter. Hvis du ønsker at forkæle, så tjek i den oprindelige Sandals Beach Resort. Værelserne gå for så lidt som 165€ per person per nat.
  • Må indstille datoen. Den travleste og bedste tid på året at gå til Montego Bay er om vinteren. Dec-APR er den travleste, fordi strandene er overfyldt med mennesker søger at undslippe vintertræthed. Hvis du vil gemme et par bukke og har ikke noget imod den lejlighedsvise regnbruser, gå til Jamaica maj til midten af ​​december. Hvis du hovedet ud i off højsæsonen, får du bedre værelsespriser og der vil være færre skarer. Perfekt til honeymooners hvis du ønsker en mere rolig og mindre overfyldt atmosfære.
  • Vil se før du spring. Lær, hvad du kan om Montego Bay før man slår sig på en bestemt sted. Tjek hjemmesiden montego-bay-jamaica.com at få oplysninger om byen. Tjek andre anmeldelser, før du foretager en reservation. Få feedback fra dit rejsebureau, eller læse rejse rejsehåndbøger for flere ideer. Som en generel tommelfingerregel, kan du ønsker at finde en udvej på Gloucester Avenue of Hip Strip-distriktet, snarere end downtown. Hip Strip er, hvor strandene er placeret, og er berømt for sine smukke koralrev.
  • Må gå med en velrenommeret hotel eller booking agentur. Sørg for, at reservationen eller rejsebureau du vælger, er akkrediteret med turisme bord. Lad agentur vide, at du er på en bryllupsrejse, så de kan tilpasse et pakket for dig.
  • Book tidligt. Ligesom planlægningen af et bryllup tager tid, du har brug for at gøre dine reservationer omkring to måneder i forvejen. Nogle populære feriesteder fylder hurtigt, såsom Sandals Royal Caribbean Resort og Private Island og Half Moon i Montego Bay. Gør dine reservationer tidligt så kan sikre tilgængelighed. Du kan også vælge at inkludere dine biludlejning og tour pakker, når du reserverer.


Hvordan finder man en bryllupsrejse mødested i montego bay. Må indstille dit budget.
Hvordan finder man en bryllupsrejse mødested i montego bay. Må indstille dit budget.

En bryllupsrejse ferie i Montego Bay er garanteret at være romantisk og mindeværdig. Gør dette en gang i en levetid tur særlige med ordentlig planlægning. At vælge den bedste mødested kan tage lidt tid til forskning, men du vil sætte pris på din indsats, når du ankommer.