O2s

Hvordan finder man en bryllupsrejse krydstogt

Ikke overraskende

Ikke overraskende, krydstogter er et populært valg for honeymooners. Der er den indbyggede romantik af at være på havet sammen for ikke at nævne bryllupsrejse ekstramateriale som jacuzzi suiter, jordbær og champagne room service, og andre bonusser, der gør en bryllupsrejse krydstogt en romantisk eventyr. Du har dit valg af krydstogtskibe og romantiske destinationer i stil med Fijiøerne, Tahiti og Aruba-tænke varmt, mener dampende, tænke tropisk paradis.

Her er et par ting at overveje at hjælpe dig med at finde den perfekte bryllupsrejse krydstogt.

 1. Opgradering af værelset. Krydstogtsgæster ofte, at de bruger meget lidt tid på deres værelser, men du er honeymooners, trods alt, så chancerne er, du ønsker at tilbringe nogle rolige (eller ikke så rolige) tid på dit værelse at komme til at kende hinanden mere intimt. Da du kan planlægger at tilbringe mere tid i din kahyt, end du måske på en anden type krydstogt, overveje synker flere penge ind på din kahyt valg, end du ellers ville. Når det er tid til at komme op efter luft, kan det være rart at have nogle havluft lige ved hånden i et værelse med balkon.

Underholdning

 • Entertainment. Alle krydstogtskibe levere underholdning. Find ud af, om underholdning kredser i teatret eller i baren. Er der danseundervisning for par, er de bands mellow eller hæs eller underholdning varieret nok, at der er noget for enhver smag? Husk, at de andre passagerer alle gør deres forskning, også, så hvis du søger at hænge med ligesindede nygifte, en lille smule af forskning ad disse linjer vil gå en lang vej. Forskellige krydstogtskibe tendens til at tage højde for forskellige demografi-for eksempel en tendens Carnival Cruises til at tiltrække et yngre publikum, mens Silver Sea tendens til at tiltrække passagerer med en smule af sølv af deres egne.
 • Mad og drikke. Fødevarer er altid en stor fokus på krydstogtskib rejse. Chancerne er, at siden din bryllupsrejse er en once-in-a-lifetime begivenhed, vil du ønsker at spendere på din mad og drikke fane. Kig ind, om en bestemt mængde af room service er en del af bryllupsrejse krydstogt-pakken. Mange krydstogtskib linjer tilbyder specialiteter a la jordbær og champagne eller kanapeer leveret til dit værelse kommer DIN-din. Andre smide i en romantisk middag for to og en flaske vin. Gennemgå indstillingerne, og husk, at det kan være værd at gå efter en all-inclusive pakke, der omfatter nogle wining og spisestue til at spare dig penge i det lange løb.
 • Shopping. Hvis du har prøvet at få din husbond til en Speedo i årevis, kan dette være din chance. Honeymoon krydstogter tendens til at tilbyde mange rabatter på poster betragtes traditionelt romantisk-tænke lingeri, dufte, smykker og så videre. Nogle mennesker kan overveje indkøbsmuligheder et turn-off, mens andre vil blive begejstret ved muligheden for at snuppe nogle booty til nedsatte priser. Mange krydstogtskibe bære en miniature indkøbscenter om bord og tilbyde shopping udflugter i Port-hvis shopping er din version af sjov, forskning shopping muligheder, som de forskellige krydstogtskibe til at finde din perfekte match.
 • Honeymoon fotografi. Hvis du nyligt er gift, har du lige haft så mange fotografier taget af dig, at du sandsynligvis ikke kan bære tanken om en mere. Men en bryllupsrejse fotografi vil være en dejlig påmindelse i de kommende år, hvad du lignede ung og spunky. Og odds er, at du vil være mere afslappet på din bryllupsrejse krydstogt, end du var på din store dag, og kan fotografere mere naturligt. Mange bryllupsrejse krydstogt pakker inkluderer fotografering pakker, som du gerne vil vurdere. Igen, hvis odds er, at du vil spendere for det, når du er om bord, lave en bryllupsrejse fotografering session del af pakken i forvejen.
 • Massage og spa-behandlinger. Siden ideen om denne bryllupsrejse krydstogt, trods alt, er forkælelse, vil du sandsynligvis ønsker at gøre netop det ved en on-board spa. De fleste krydstogtskibe tilbyder hans og hendes spa-pakker. Som du nipper vin med din kæreste i dvælende stråler af solnedgangen, måske til at månelyse hot rock massage for to, der ved første lød ekstravagant nu lyde som bare billetten på Dag # 3 af din bryllupsrejse extraordinaire.
 • Hvordan finder man en bryllupsrejse krydstogt. Opgradering af værelset.
  Hvordan finder man en bryllupsrejse krydstogt. Opgradering af værelset.

  Tilføj op det ekstra, der du vil være tilbøjelige til at forkæle dig selv med på din bryllupsrejse og gøre din bryllupsrejse krydstogt valg i overensstemmelse hermed. Og kan din bryllupsrejse krydstogt være den søde send-off til din fremtidige liv sammen, som du fortjener!