O2s

Hvordan du vælger din tatovør

At få en tatovering er en stor beslutning

At få en tatovering er en stor beslutning. En tatovering er en permanent kropsudsmykning så speciel pleje bør overholdes for at se den rigtige tattoo shop og tatovør. Den nuværende race af tatovører er professionel, veluddannet og meget dygtig. Men ikke alle professionelle tatovører er gode. De har stadig brug for at møde mange krav, før du vælger en.

Du bør se på de mange års erfaring

Du bør se på de mange års erfaring, uddannelse, kvalifikationer, renlighed og deres portefølje. Rengøring er ikke kun begrænset til tatovering studie. Den bør udvides til hans tatovering udstyr, og hans hænder. Meget rene hænder er bydende nødvendigt, når tatovering kunstnere er berørt. De er som læger, der udfører en rutinemæssig kontrol eller operation i dette omfang. Risikoen for infektion er altid til stede, når man er at få en tatovering. En god og omfattende portefølje på den anden side vil vise de færdigheder af tatovør og hvordan han er blevet uddannet, baseret på de design, som han har gjort, og de trykfarver, som han bruger.

Hvordan du vælger din tatovør. Spørg dine venner, der har tatoveringer, hvor de havde deres gjort.
Hvordan du vælger din tatovør. Spørg dine venner, der har tatoveringer, hvor de havde deres gjort.

Her er nogle nyttige tips til at til at vælge den rigtige tatovør.

  1. Spørg dine venner, der har tatoveringer, hvor de havde deres gjort. Hvis du kan lide design og udførelse gjort på dem, kan du bede om en henvisning. Du kan også kontrollere tatovering magasiner for at se, hvor du kan finde gode tatovører, det nuværende design og teknikker. Du kan også se på tatovering shop hjemmesider for at tjekke, hvad hver butik har at tilbyde, deres nyeste designs og andre baggrundsoplysninger.
  2. Søg efter tatovering design online og sammenligne det med dem, en tatovør viste dig. En professionel og etisk kunstner vil ikke kopiere eller tage design af andre kunstnere.
  3. Hygiejne og sikkerhed er alvorligt bekymret for, at ikke bør tages let på. Besøg butikken, som du har valgt og observere indersiden af ​​butikken. Renlighed er af allerstørste betydning her. Se kunstneren, som du ønsker at gøre din tatovering og se, om han overholder sikkerhed og hygiejne. Han burde være iført handsker. Leverancer til de enkelte tatovering klienter skal forsegles. Blæk bakker og nåle bør åbnes som du ser og sikkert pakket og smidt efter brug. Alle flader skal være dækket med en fugtspærre, der beskytter overfladen fra blod stænk og andre kropsvæsker, som kan forurene arbejdsområdet. Disse skal bortskaffes korrekt efter hver tatovering session og erstattet med en ny, når en ny session begynder.
  4. Den tatovering butik skal have en fungerende autoklave til sterilisering alt tatovering udstyr. Butikken skal vise de seneste resultater af deres autoklave seneste spore test. Sporeprøver bør gøres hver anden måned.
  5. Få at vide tatovør, som du har valgt. Tjek hans portefølje og hans nyeste værker. Spørg om hans uddannelse og certificeringer. Prøv at udvikle rapport med tatovør. Hvis du er overbevist om, at han er den rigtige, og du er behageligt at arbejde med ham, så gør din tidsplan for at få din tatovering gjort.

Når du får en tatovering

Når du får en tatovering, være parat til at betale den rigtige pris, især for en brugerdefineret design. Sørg for, at du gør din Internet forskning og den faktiske observation før det endelige valg. Efter alt, vil tatoveringen være en del af dig resten af ​​dit liv.

At få en tatovering er en stor beslutning. Hygiejne og sikkerhed er alvorligt bekymret for, at ikke bør tages let på.
At få en tatovering er en stor beslutning. Hygiejne og sikkerhed er alvorligt bekymret for, at ikke bør tages let på.