O2s

Hvordan du vælger bryllup frisurer til mellemlangt hår

Som en brud

Som en brud, har din frisure til at være den smukkeste og flotteste frisure ved brylluppet ikke kun fordi det er din mest specielle dag, men også fordi alle andres opmærksomhed vil blive zoomet ind på dig. En dårlig hår dag på dit eget bryllup kan være din værste mareridt. Du kan ikke undervurdere behovet for at forberede et bryllup frisure. At fjerne unødig stress på din store dag, finde ud af mindst en måned før brylluppet, som frisure er bedst for dig. Følgende er et par nyttige ideer.

  1. Vide, hvad der passer dit ansigt bedst. For at gøre dette skal du kende din ansigtsform, om det er ovalt, lange, runde, firkantede eller hjerte form. Hvis du er velsignet med en oval form, din frisure valg er omfattende som denne form er en lille smule af alt, at du næsten kan trække ud noget. Men det er ikke den samme med resten af ​​figurerne. Du er nødt til at være meget forsigtig vælge din frisure til at undgå at fremhæve, hvad du behøver for at dække en lille smule. Bestem dine ansigtstræk eller aktiver, der kan være mere forstærket ved den frisure, du vælger.
  2. Find billeder af frisurer fra internettet eller magasiner. At få masser af varierende muligheder, indsamle så mange frisure billeder, du kan lide. Find polerede og løs updos, enkel ned gør stilarter, lige, krøllet, osv. besøge websteder, der udstationerer den nyeste og mest trendy hår picks. Du vil blive forbløffet over at se utal af stilarter, du aldrig troede muligt for dit hår.
  3. Der henvises til virtuelle frisører. I dag kan du eksperimentere med hundredvis af forskellige frisurer med et klik på musen. Ved at uploade dit eget billede, kan du spille med forskellige frisurer til lange, medium og kort hår længde. Disse virtuelle eller interaktiv frisører også make up stilarter båret af populære berømtheder. Spar dig selv tid og få øjeblikkelig makeover via internettet. Gem kopier af dine favorit picks.
  4. Gå til en frisør til retssag og høring. Blandt de mange stilarter, du finder ønskelig i din samling af fotos, vælge dem, du finder bedst, og bringe dem til din frisør, helst en, du allerede har bygget forhold til. Det er klart formidle udseende og personlighed, du ønsker at udstråle gennem din frisure. Ønsker du at se sofistikeret, romantisk, ærbar, klassisk, elegant, lummer, funky eller sensuel? Mens du altid skal have det sidste ord, det betaler sig at lytte til eksperternes råd. Din frisør vil sørge for du marchere ned ad kirkegulvet følelse selvsikkert smukt i dit valgte frisure. Tag et billede af din prøveversion frisure for en påmindelse. Dette vil hjælpe med at sikre at du får præcis den samme stil på selve bryllupsdagen.

Hvordan du vælger bryllup frisurer til mellemlangt hår. Vide, hvad der passer dit ansigt bedst.
Hvordan du vælger bryllup frisurer til mellemlangt hår. Vide, hvad der passer dit ansigt bedst.

Overflødigt at sige, at frisøren du konsultere er den samme person, der vil gøre din frisure på selve bryllupsdagen ellers kan du forvente en lidt, hvis ikke en stor tilfælde af stress på dine mest specielle dag.