O2s

Hvordan du opretter en gudfar kostume

Hvis du er klar til at deltage i et kostumebal og ønsker at se formidable og imponerende, så bliver du nødt til at bære et kostume, der vil strejke frygt i menneskenes hjerter. The Godfather er en af ​​de mest hensynsløse og frygtindgydende figurer populariseret ved 1972 Mario Puzo film af samme navn. I denne film, portrætteret Marlon Brando i spidsen for en organiseret kriminalitet familie frygtet af mange. Folk omtalte ham som Godfather, fordi han udstrålede et billede af magt og hensynsløshed. Til din næste kostumebal, kommandere respekt i mængden ved at bære et kostume sammenlignes med denne berømte karakter.

Se og studere "godfather" film trilogi

Se og studere "godfather" film trilogi. Det første skridt i at skabe en awesome Godfather udseende ville være at se og studere de film popularisere karakter. I filmen serien, tager de garderobe, attitude, og kølige linjer, Godfather karakter bruges til kommando respekt fra medlemmerne af hans kriminalitet familie og rivaliserende organisationer. Når du opretter og bære kostume, bliver du nødt til at handle den del til at trække udseendet slukket. Sørg for at studere tegnet nøje.

Hvordan du opretter en gudfar kostume. Se og studere "godfather" film trilogi.
Hvordan du opretter en gudfar kostume. Se og studere "godfather" film trilogi.

Valg af garderobeskabet. Baseret på filmen, bar Godfather to typer af dragter, et jakkesæt og en smoking. For en part, vil en jakkesæt synes generiske. I dette tilfælde er det bedre at vælge en sort smoking. The Godfather altid syntes mere kraftfuld og dominerende i en sort smoking. Et jakkesæt kan stadig være godt, hvis du virkelig foretrækker det. Hvis du gør, så sørg for at bære en sort eller mørkeblå jakkesæt med pin striber denne stil vil udstråler en mafia slags look.

Vælg tilbehøret

Vælg tilbehøret. Hvis du gik med den sorte smoking, ser tilbage til filmen, og se, at Godfather altid brugt en rød rose som hans underskrift tilbehør. Placer en rød rose i den forreste brystlomme af smoking. Dette skal tilføje Godfather flare til ensemblet. Hvis du vælger pin stribe kulør, så top brystlomme ud med en mørk eller blodrød lommetørklæde foldes på en sådan måde, at en trekant form vil være synlig. Disse tilbehør vil tilføje anerkendelse på noget komplekse tegn, du forsøger at efterligne.

Vælg de sko

Vælg sko. Sko er et andet aspekt, som du bør huske på, hvis du ønsker at trække fra Godfather look. I filmen, altid tegnet bar skinnende og fejlfri kjole sko. Baseret på tendensen, slid fleste mafia-baserede tegn dyre italienske kjole sko. Du behøver ikke virkelig nødt til at spendere på dette. Alt du skal gøre er at sørge for, at de kjole sko, du vælger, er skinnende og søger nye.

Være sikker

Se og studere "godfather" film trilogi. Valg af garderobeskabet.
Se og studere "godfather" film trilogi. Valg af garderobeskabet.

Vær selvsikker. Marlon Brando portrætteret Godfather til perfektion ved at opretholde en karakter formet af tillid og hensynsløshed. Hvis du vil tilføje anerkendelse på ensemble, sørg for at holde en hæk ansigt på alle tidspunkter. Gå ind i part mødested ligesom du ejer stedet og alle i det. Hvis det er muligt, så prøv at efterligne, hvordan Brando ansigt så ud, hovedet holdt højt op og hage udvides lidt.

Sig linjerne. Oven alt fra, siger de linjer, der populariserede karakter på samme måde som Brando gjorde i filmen. Hvis det er muligt, så prøv og snak om, at vejen frem for resten af ​​natten ligegyldigt hvem du taler til. Dette burde få et godt grin ud af folk i partiet og kan endda være en stor isbryder, hvis du ønsker at møde en kvinde, du finder ønskelige i partiet.

The Godfather er en af ​​de mest fascinerende figurer i film på grund af sin kompleksitet og magt. Det er temmelig let at efterligne det tegn for en sjov kostumebal, så længe du klæde og handle den del.