O2s

Hvordan du bygger din egen sejlbåd

Opbygning af en sejlbåd fra bunden er formentlig en af ​​de mest givende og tilfredsstillende bestræbelser man nogensinde kunne slå ind på. Ikke blot vil du have chancen for at deltage i en god aktivitet med din familie, men du får at høste fordelene ved det bagefter på den mest behagelige måde, når du skal ud at sejle ud for kysten til en afslappende ferie.

Hvordan du bygger din egen sejlbåd. Forbered dig på opgaven forude.
Hvordan du bygger din egen sejlbåd. Forbered dig på opgaven forude.

  1. Forbered dig på opgaven forude. Opbygge din egen sejlbåd er ikke din typiske weekend projekt. Ikke alene vil det kræve en betydelig portion off dine finanser, men i høj grad vil udfordre din kreativitet, nerve og hårdt arbejde så godt.
  2. Få fat i sejlbåd-lægge planer. Sejlbåde er beregnet til at flyde på vandet, og som sådan vil kræve nogle særlige overvejelser i løbet af dets oprettelse. Dette er grunden til forskning for den mest omkostningseffektive endnu korrekt udformet sejlbåd-making plan er afgørende, hvis du ønsker at nogensinde lykkes i dit forsøg. Adskillige hjemmesider tilbyder sejlbåde planer for gratis, mens andre kræver nogle sign-up gebyrer. Alternativt kan sejlbåd-making softwareprogrammer være havde og kan især være nyttigt, hvis du ønsker at gøre de design på egen hånd.
  3. Køb alle de nødvendige materialer. Dette er, hvor dine budgettering færdigheder sparke i. Købe det færdige produkt er afgjort dyrere end blot at skabe en helt fra bunden, men involverer en masse penge endnu. Gøre nogle vindue shopping online for at sammenligne priser. Marine krydsfiner er den dyreste materiale til dette projekt. Epoxy og maling til fugemasse er også nødvendigt og kan spise op en luns af budgettet. Kom billigere råvarer kan gøres, men i høj grad vil kompromittere den overordnede sikkerhed i det endelige produkt.
  4. Begynd at bygge din egen sejlbåd. Det første henvise til planen, således at de korrekte markeringer på krydsfiner. Næste er at bruge de rigtige værktøjer til at skære væk på krydsfiner, og sørg for, at du undgå at bøje og bryde den. Følg trin-for-trin instruktioner i at deltage i forskellige dele. Sørg for at du tild tilstrækkelig tid til limen til fuldt ud at tørre op før montering de andre dele sammen. Når alt er gjort, lukke de samlinger og fuger ved at børste epoxy på dem, så ordentligt vandtæt din sejlbåd. Når tør, kan du nu male resten af ​​sejlbåd med dit valg af farve. Bagefter gøre sejlbådsmast. Det er den pol, der vil holde sejlene. Next er at roret, som er det vil styre lejring af sejlbåd. Næste er at placere boom i den korrekte placering under storsejlet for at maksimere vindens kraft. Og selvfølgelig har sejlene skal udformes med omhu, skåret og syet og hooked op til masten.

Trække på hjælp fra dine venner og familie til dette projekt. Da nogle weekender ikke vil være nok til at få at sejlbåd sejlads, så det kunne være godt at gøre nogle fremadrettet planlægning ved fastsættelse af din tidsplan for at imødekomme den krævende opgave forude.