O2s

Hvordan du bygger din egen boksebold for billige

Det ser ud til

Det ser ud til, at de lynhurtige slag af den store Manny Pacquiao har fået din opmærksomhed og har endda inspireret dig til at begynde at træne røven ud i udholdenhed intensiv verden af ​​boksning. Selvfølgelig kan du altid gå til din lokale boksning gym og blive medlem, men hvis du ikke har pengene til at betale et månedligt gebyr, kan hvordan fanden du faktisk starte din karriere i boksning. Teknisk set kan du få de samme værktøjer, der findes i en boksekamp gym derhjemme. For eksempel kan boksesæk, som er virkelig grunduddannelsen værktøj for alle boksere være hjemmelavet. Ja, du skal ikke købe en dyr en eller blive medlem af gym bare at bruge en. Du kan lave en selv. Her er nogle tips om, hvordan du kan opbygge og lave din helt egen boksesæk uden at blive slået ud af omkostningerne.

  • Saml materialerne. For at oprette din helt egen boksebold, bliver du nødt til at sikre flere materialer såsom en hær sæk eller Duffel taske, der vil tjene som skallen af ​​Boksesækken, håndværk skum, sand, en kæde, plastlåg, og et loft krog. Nogle af materialerne kan findes på din lokale hardware levering butik. For håndværk skum, kan du besøge din lokale håndværk levering butik. Få så meget som du kan, for at være i stand til at fore Boksesækken interiør op med skum. Som for Duffel taske, bør en hær overskud butik være den bedste mulighed for at købe dette.
  • Forbered skallen. Få posen og vend vrangen ud. Linje hele interiør med håndværk skum. Du er nødt til at sy dette til det ydre, som du vil have det hele ordentligt polstret. Når dette er gjort, fore skum med plastik. Faktisk bør hele posens indre dækkes i plasten, så den vil tjene som en slags indre pose og barriere for sandet, som vil fylde resten af ​​rummet inde i posen.
  • Hæld sandet. Når posen er linjer op med skum og plast, hæld i sandet. Med plasten der vil sandet ikke falder igennem hullerne i de skum-og posens stof og falde ud. Det vil være indeholdt. Hold fylde posen med sand indtil det begynder at ligne en rigtig boksebold. Du vil have alt tæt og kompakt på dette punkt. Når posen er pakket til randen, forsegle den ved at binde det op.
  • Hæng posen. Find et område på dit loft, hvor det har en stærk nok fundament til at bære vægten. Sæt loft krog der og forbinde kæden. Tilføj en anden krog til den improviserede boksesæk og hænge det på kæden. Test vægten ved at tage et par slag.

Hvordan du bygger din egen boksebold for billige. Saml materialerne.
Hvordan du bygger din egen boksebold for billige. Saml materialerne.

Nu hvor du har din helt egen boksebold, tape din hånd, sat på handsker, stræk, og begynde skaber kaos. Sørg for, at fodarbejde, form og strejker er korrekt og passende for at forebygge skader og hjælpe dig med at udvikle den optimale boksning teknik.