O2s

Hvordan du ændrer en Wenger watch batteri

Wenger er et mærke

Wenger er et mærke, der fremstiller schweiziske knive og har eksisteret siden 1893. I 1988 har virksomheden også begyndte at lave ure. Disse ure er kendt for at være elegant og holdbart. Du kan købe nogle af deres ure ved at besøge deres officielle hjemmeside på wenger.ch . For ure som disse, foreslår selskabet, at du tager uret til en certificeret værksted eller et ur servicecenter for at få batteriet udskiftet. Dette kan koste dig mange penge. Hvorfor ikke prøve at skifte batteriet på din Wenger på din egen?

Hvordan du ændrer en wenger watch batteri. Materialer.
Hvordan du ændrer en wenger watch batteri. Materialer.

Her er de trin, hvordan du kan skifte batteriet på din Wenger ur ved dig selv:

Materialer. Du skal bruge et par materialer for at du kan skifte batteriet på dit ur. Du skal bruge et ur tilbage remover, en lille skruetrækker og pincet. Du kan købe disse materialer fra isenkræmmer eller endda din lokale ur servicecenter. Også forberede en lille bomuldsklud, hvor du kan lægge uret på.

Fjern bagsiden af uret. Fastsætte din bomuldsklud på en flad overflade. Før du arbejder på uret, sørg for, at forsiden af ​​ur eller glasoverfladen hviler på bomuldsklud at undgå det fra at have ridser. Bagsiden af ​​en Wenger Uret har en plade, der beskytter og dækker batteriet og holder den på plads. Der findes forskellige typer af ur ryggen. Nogle af dem er simple nok til at lirke ud, fordi der er en lille slot, hvor du kan indsætte en skruetrækker og pop off låget. I nogle watch backs, er det sværere at fjerne. Du skal bruge et ur tilbage remover, der blev oprettet med det formål at fjerne bagsiden af ​​uret. Hvad du skal gøre, er at ændre bredden af ​​uret tilbage remover det passer til bredden af ​​bagsiden af ​​dit ur. Bagefter drej den for at fjerne den tilbage fra. Fjern det gamle batteri på bagsiden af ​​uret ved hjælp af en pincet.

Wenger er et mærke. Fjern bagsiden af uret.
Wenger er et mærke. Fjern bagsiden af uret.

Isæt nyt batteri. Efter at have fjernet det gamle batteri med pincet, sæt den til side. Brug pincet til at få det nye batteri. Sørg for at placere den på uret korrekt. Placere bagsiden af ​​uret tilbage på plads. Hvis det er det popping slags, bare trykke på bagsiden stramt indtil du hører et lille pop signalerer, at den opbakning er låst på plads. Hvis du har vride slags, skru bagsiden af ​​uret tilbage, men sørg for, at du ikke gør det for stramt, så du vil have en hård tid at fjerne det næste gang.

Det er de enkle trin til

Det er de enkle trin til, hvordan du kan ændre batteriet på din Wenger ur. Du behøver ikke at gå til Urmager center bare for at få dit batteri udskiftet. Tænk på hvor mange penge du vil spare ved at skifte batteriet på dit ur på din egen.