O2s

Hvordan deltager surf konkurrencer

Indtastning surf konkurrencer

Indtastning surf konkurrencer, ligesom med de fleste konkurrencer, er et stort skridt. Konkurrencer spænder fra amatør til professionel rang kræver normalt den samme mængde af færdigheder. Kort sagt, selvom du rang i en amatør division du generelt har brug for det samme niveau af dygtighed som en professionel til endda placere. Men der er store rutiner, som enhver god surfer kan gøre for at være sikker på at deres færdigheder bringe dem til toppen af ​​surf diagrammer.

Hvordan deltager surf konkurrencer. Indtastning surf konkurrencer.
Hvordan deltager surf konkurrencer. Indtastning surf konkurrencer.

For det første, det er så vigtigt at være egnet og at have en masse udholdenhed. Arbejde ud og øve så meget som muligt kan være gode måder at forpligte sig til opholder sig fit. Den bedste træning er dem, der skal efterligne surfing selv. Daglige push-ups og stum klokke elevatorer er meget effektive træningsprogrammer for surf-ready fitness. Sprint og svømning mindst to gange om ugen er også meget effektive måder at øge en surfer udholdenhed.

Forståelse styrke

Forståelse styrke, så vigtigt som det er, er lige så vigtig som at forstå det grundlæggende i surf konkurrenceregler. For det første skal der altid være et bevis på alder. De fleste divisioner er rangeret baseret på forskellige aldersgrupper. Det andet er det vigtigt at vide, at ethvert brædder, der overstiger 2ft over en konkurrent højde ikke vil blive tilladt i alder division events. Endelig vil enhver konkurrent, der er usikre på disse regler har adgang til dem efter ønske. Så vær sikker på at drage fordel af, at hvis det bliver nødvendigt.

En konkurrence, bedømmes på grundlag af de tricks, som en konkurrent præforme. En konkurrent også bedømmes på styrken og hastigheden af ​​hans / hendes tricks på visse bølgehøjder. For eksempel, hvis to konkurrenter udføre den samme trick derefter én, der kan udføre det trick på den største bølge så hurtigt som muligt ville være sejrherre. Husk, at dommerne tager disse regler og kriterier meget alvorligt, og som en konkurrent, bør du så godt.

Tilrådes at nogle konkurrencer kan fortsætte gennem natten

Forståelse styrke. Tilrådes at nogle konkurrencer kan fortsætte gennem natten.
Forståelse styrke. Tilrådes at nogle konkurrencer kan fortsætte gennem natten.

Tilrådes at nogle konkurrencer kan fortsætte gennem natten. Spot lys er den generelle metode i lyset, når disse situationer opstår. Disse høj intensitet, kan lysene kaste lys for miles. Udnyt denne. Hvis dine konkurrenter er i en mere godt oplyst område, så har du sandsynligvis plejer dømmes den måde, du har brug for at være. Således være parat til at bo et stykke tid. Det er derfor, det er så vigtigt at holde fit. Konkurrencer kan være færdig i lidt over en hel 24-timers dag med ingen hvile, hvis visse betingelser er opfyldt. Det bliver utrolig intens.

Bemærk, at der er en høj grad af fare, der kan være forbundet med surfing. Visse vejr vil bringe de bedste bølger, og det er hvad de fleste surfere søger. Dog kan det samme vejr også smide en surfer off og i sidste ende bringe hans / hendes liv. Tag for eksempel i 2005 hændelse med en mand dræbt af kraftige dønninger. Under alle omstændigheder surfing kan være en utrolig ubarmhjertig sport.