O2s

Hvordan de skal dække en tatovering ved hjælp af teater makeup

Tatoveringer er ikke længere kun findes på sejlere

Tatoveringer er ikke længere kun findes på sejlere, pirater eller barske fyre. Mange mænd og kvinder elsker iført tats, permanente eller ej. Nogle er endda dækket fra top til tå! Disse værker af kropskunst er lige så almindeligt som smykker i dag.

Desværre

Hvordan de skal dække en tatovering ved hjælp af teater makeup. Dækker op en tatovering.
Hvordan de skal dække en tatovering ved hjælp af teater makeup. Dækker op en tatovering.

Desværre er der tidspunkter, hvor en tatovering er tabu eller uhensigtsmæssigt. Du kan finde dig selv at blive inviteret til en lejlighed, hvor dine tats kan vække opsigt. Eller hvis du har en synlig tatovering og arbejde for en meget konservativ organisation, kan du nødt til at have dine tatoveringer dækket, mens på arbejdspladsen.

Teater makeup bruges til at dække tatoveringer

Teater makeup bruges til at dække tatoveringer. Det er den form for makeup anvendes af skuespillere og skuespillerinder i film, tv og på scenen er tykkere og kan modstå varmen i klieg lys. Der er også tatovering dække op kosmetik. Nogle professionelle makeup kunstnere bruger teatralsk makeup og tatovering dække op makeup flæng, fordi de stort set gøre det samme: dække uønskede tats og visse hudsygdomme. Du kan finde disse mærker på markedet:

  • Ben Nye
  • Dermablend
  • Ferbs Kosmetik
  • ColorTration

Tatoveringer er ikke længere kun findes på sejlere. Rengør området med tatoveringen.
Tatoveringer er ikke længere kun findes på sejlere. Rengør området med tatoveringen.

Dækker op en tatovering

  • Anskaf makeup. Vælg mellem de mange mærker af teater eller tatovering dække op makeup til rådighed på markedet i dag. Sørg for at vælge en, der er velegnet til både din hudfarve og din hudtype. Du ønsker måske at tjekke online anmeldelser for at se, hvad brugerne af disse produkter har at sige.
  • Rengør området med tatoveringen. Med vand og mild sæbe, vaske tatoveret området for at fjerne olier, cremer og snavs. Klappe området tørt med et rent håndklæde.
  • Blander farverne til at få den rigtige nuance til din hud tone. Dette er et valgfrit trin, hvis makeup kommer i en nuance, der er nøjagtig den samme farve som din hud. Men hvis du ikke er så heldig, blande to forskellige nuancer i en lille beholder (aldrig på din hud), indtil du kommer op med den perfekte skygge. For at teste den blandede skygge, anvende nogle af det på den del af huden, hvor dit tatoverede og untattooed hud mødes. Hvis farven er staffage, så kan du bruge den til at dække din tatovering.
  • Påfør produktet. Brug applikatoren, der kommer med makeup (du kan også bruge dine fingre). Put en lille mængde af makeup over tatoveringen og lad det tørre. Sørg for at starte med et tyndt lag. Dup området, hvis det er for fugtigt, og vil ikke tørre. Gentag dette trin (4), hvis tatovering er stadig synlige.
  • Forsegl makeup. Nogle produkter kommer med en spray til at forsegle makeup. Hvis du har købt et produkt med en spray, tåge dækkede tatoveringen let. Lad væsken tørre. Du kan også bruge transparent pudder til at indstille makeup dækker tatoveringen. Få et pulver pensel, dyp det i transparent pudder, giver børsten en shake derefter støv over området med den overdækkede tatovering, og du er færdig!

Uanset om det hedder teatralsk makeup eller tatovering dække op makeup, professionelle makeup artister bruger dem til at dække tats. Der er en række forskellige mærker at vælge imellem. Tricket er at finde det produkt med den rigtige nuance til din hud tone. Skjule tatoveringer er let at gøre med det rigtige produkt, og med praksis.