O2s

Hvordan de kan opfylde kvinder brydning

Wrestling er en interessant sport ofte er forbundet med mænd

Wrestling er en interessant sport ofte er forbundet med mænd. Men når kvinder træder ind i ringen og begynde deres kampbevægelser, det bliver mere og mere interessant. Faktisk kan invasion af kvinder til vriste verden være et tegn på kvinders sammenlignelig dygtighed.

Selv om der er nogle

Selv om der er nogle, der anfægter kvinders optrædener i wrestling ringe, er et stort antal mennesker venter på at se dem kæmpe. En masse af kvindelige wrestlere kommer i billedet. Men som altid, vil nogle kvinder altid skille sig ud i ringen. Og her er nogle af de mest populære og stærkeste kvindelige brydere i dag:

  • Tracy bække. En indfødt i Toronto, Ontario i Canada, Brooks øjeblikket har to titler i brydning konkurrencer, den WXW Super 8 Champion og AWF Heavyweight Champion. Hun startede sin wrestling karriere i 2001.
  • Alexis laree. Fra Richmond, Virginia i USA, denne kvindelige wrestler startede i brydning i 1999. Hendes mange titler omfatter PWF Pro Wrestling Universal Dame Champion, Ultimate Championship Wrestling Kvinders Champion, SCW Diva Champion, og ICW Junior Heavyweight Champion.
  • April jæger. Hunter startede sin wrestling karriere i 1999 så godt, og har imponeret publikum ved, hvor godt hun kæmper i hver kamp. Hunter har allerede arbejdet i en masse af amerikanske wrestling promotions såsom Europa Pro, NWA TNA, WXW, Assault brydning, og jcw. Hun er også konkurrere i andre lande som England og Japan. Hun er oprindeligt fra Philadelphia, Pennsylvania.
  • Malia Hosaka. Hosaka fra Tampa, Florida er en historisk figur i form af kvinde wrestling. Hun startede i branchen helt tilbage i 1987. Hun arbejdede i en masse kampagner som WWE, WCW, og LPWA.
  • Lille jeanne. Fra New York City, har Lille Jean været et populært navn i kvindelig boksning siden 1997. Søde Destiny var hendes navn i hendes kampe karriere i WCW.
  • Sumie Sakai. Hun jævnligt livtag i ringen af NECW. Titlerne hun har tjent, siden sin debut i 1997 indgår AJW Tag Team Titel, TWF Tag Team Titel, AWF afsnit og Queen of the Ring.
  • Ariel. En kvindelig wrestler fra Boston, Massachusetts, har hun arbejdet for WXW, ROH, NECW, WWW, og en masse mere. Hun har følgende titler: SCCW Dame Titel, JWA Dame titel, og PCW Dame titel.
  • Erica porter. Porter er en af de ubesejrede mestre i den verdensberømte WOW Da showet sluttede, hun arbejdede for UPW i Californien, hvor hun tjente UPW Ladies Titel.
  • Alison fare. Hun arbejder for IWF, PWF, IWA, Yankee Pro Wrestling, og en masse mere. Hun vandt IWF Tag Team Championship med sin partner Rapid Fire Maldanado.
  • Lexie Fyfe. Startede karrieren i brydning i 1995. Siden da har hun arbejdet for SGWA, FCW, NYWA, WCEW, KCW, og en masse mere. Hun greb mesterskaber herunder The Western States Dame Belt, PGWA Dame titel, og den ultimative Championship Dame Bælt.

Der er faktisk mange flere navne

Hvordan de kan opfylde kvinder brydning. Wrestling er en interessant sport ofte er forbundet med mænd.
Hvordan de kan opfylde kvinder brydning. Wrestling er en interessant sport ofte er forbundet med mænd.

Der er faktisk mange flere navne, der endnu ikke er nævnt i en verden af ​​kvindelige wrestlere. I virkeligheden er der mere end hundrede kvindelige wrestlere over hele kloden allerede. De fleste af deres kampe, især store dem, invadere nyhederne i dag. Faktisk kvinder vise sig at være lige så stor som mænd, selv i en fysisk udfordrende sportsgrene som brydning.