O2s

Hvordan bliver en snowboard instruktør i usa

At være en snowboard instruktør er måske ikke drømmejobbet for alle

At være en snowboard instruktør er måske ikke drømmejobbet for alle. Men når du elsker visningen af ​​bjergene, vinterens kulde, og de udfordringer, den sport, kan dette være et stort stykke arbejde for dig. Dette gælder især, hvis du bliver en instruktør i Europa.

Det gode ved at være en snowboard instruktør er, at du stadig komme til at nyde de sportsgrene, du elsker hele dagen lang. Plus, har du bonus for at blive betalt for at gøre de ting du er mest lidenskabelige om. Så for at starte din karriere som en god snowboard instruktør, lære at blive en kvalificeret én i USA:

Hvordan bliver en snowboard instruktør i usa. Tilmeld dig i en skole efter eget valg.
Hvordan bliver en snowboard instruktør i usa. Tilmeld dig i en skole efter eget valg.

  • Kend sport. Hvis du ikke har nogen viden endnu af de sportsgrene, lære det grundlæggende i snowboarding først. Tilmeld dig i snowboarding lektioner fra certificerede instruktører. En tommelfingerregel i at undervise de sportsgrene er, at du allerede har fået mindst tre års ridning erfaring. På denne måde kan du være kompetente nok til at lære andre, hvad du kender.
  • Tilmeld dig i en skole efter eget valg. Dit næste skridt er at vide, hvordan man bliver en effektiv instruktør. For at gøre dette, tilmelde dig i dit valgte ski skole, hvor du vil blive undervist teknikker, sikkerhedsoplysninger og undervisningsmetoder til snowboarding.
  • Hent certificeret. Før du bliver en kvalificeret snowboard instruktør i USA, skal du erhverve en certificering fra den europæiske sammenslutning af Snowboard Instructors (AASI). For eksempel får Niveau 100 certificeringen først fra AASI, så du kan få lov til at instruere nybegyndere skiløbere.
  • Få et job. Target gælder for resorts, du er interesseret på. Forbered dit CV sammen med dine legitimationsoplysninger og snowboard erfaringer og indsende det til dine foretrukne snowboarding resorts. Internettet og aviserne kan hjælpe dig med at finde jobmuligheder for snowboardinstruktører over hele USA Når en udvej ser du passer til jobbet, kan du allerede starte din karriere.
  • Overhold certificerede og erfarne instruktører. I løbet af dine første par dage på jobbet, pleje til at overholde andre instruktører på deres arbejde. På denne måde kan du vælge bestemte teknikker og metoder, de bruger i effektivt at undervise de sportsgrene til deres studerende.
  • Undersøgelse kontinuerligt. Fra tid til anden, kan du læse undervisningsmidler frigivet af AASI. Gør dette vil hjælpe dig med at forbedre dine præstationer på jobbet. Også, hvis der er nogen opdateringer i form af undervisning i sport, kan du nemt tilpasse dem i din daglige instruere sessioner. Undersøgelse forskellige materialer, ikke blot i løbet af vinteren, men såvel som alle i hele året.
  • Opnå flere legitimationsoplysninger alle i hele din karriere. Der er flere snowboard skoler, som du kan tilmelde dig til, så du kan få forskellige undervisning certificeringer. Opnå så meget som du kan, fordi disse legitimationsoplysninger kan åbne en masse af bedre muligheder for dig i dit snowboard instruere karriere.

At være en succesfuld snowboard instruktør i USA er ikke så let som du tror det er. Det kræver flere års snowboarding erfaring og tonsvis af certificeringer. Men hvis du tænker over det, er en snowboard instruktør er en givende job. Derfor alle de anstrengelser for dig at få den position er det hele værd.