O2s

Hvordan bliver en PGA professionel

Du skal elske spillet golf ønsker at blive en PGA Professional

Du skal elske spillet golf ønsker at blive en PGA Professional. PGA står for Professional Golfers Association, som er en organisation, der sætter op den professionelle golf arrangementer. Men mere end at PGA fremmer spillet golf ved at give golf uddannelse, undervise på golf-programmer og tilbyde certificering. De muligheder, der bliver tilgængelige for en PGA Professional er bred og ikke begrænset til golfbanen. En PGA Professional vil være i stand til at styre pro golfklubber og forfølge andre ledelse og administrative roller i golf industrien. Medlemmerne omfatter professionelle golfspillere og dem, der har opnået PGA Professional Golf Management Program.

  1. Støtteberettigede beskæftigelseskravet. Du skal være ansat på fuld tid på ethvert job, når du registrerer fort PGA Professional Golf Management Program. Og inden for tolv måneder, før du registrerer dig skal være i stand til at vise, at du havde et fuldtidsjob i mindst 6 måneder. Gå ikke ind i enhver amatør golf eller denne ene vil tage alle disse erhvervserfaring kreditter, du har arbejdet hårdt for før arrangementet.
  2. Passere PAT. PAT står for Playing egnethedsprøve. Inden for to år før tilmelding til PGA Professional Golf Management Program, skal du bestå 36-hullers Playing egnethedsprøve eller har forsøgt at passere mindst to gange.
  3. Udfyld lærling tilmeldingsblanket og betale gebyrer. Udføre lærlingen tilmeldingsblanket ved at udfylde de nødvendige oplysninger, læse og forstå PRO eller Professional Readiness Orientering, så meld og send formularen personligt. Betale alle de nødvendige praktikpladser gebyrer og købe det niveau 1 kit. Når alle disse procedurer er gjort så du er betragtes som en registreret PGA lærling.
  4. Residency og uddannelse. At kvalificere sig til det program, du nødt til at være amerikansk statsborger eller har en green card for at vise din status i landet. Alderen betingelse for at opnå for medlemskab er 18 år gammel, du har brug for at have eksamen fra high school eller har nået et tilsvarende niveau for uddannelse.
  5. Arbejde som en lærling. Få arbejde som PGA lærling for omkring tre år, og i denne tid forsøger at tjene erhvervserfaring kreditter til i alt 36 point. Du får 12 point for en fireårig universitetsuddannelse, og du får tildelt 6 point for en universitetsuddannelse fra enhver to år kursus.

Disse skridt skal være opfyldt for at være berettiget som en PGA Professional

Hvordan bliver en PGA professionel. Støtteberettigede beskæftigelseskravet.
Hvordan bliver en PGA professionel. Støtteberettigede beskæftigelseskravet.

Disse skridt skal være opfyldt for at være berettiget som en PGA Professional. Efterhånden som du bliver en PGA Professional, vil du være at træde ind i en spændende og tilfredsstillende karriere i sport, du brænder for. Det er enhver golfspillers drøm og blive medlem vil give dig et bedre fundament i din karriere som professionel golfspiller.