O2s

Hvordan bliver en NASCAR føreren

Den NASCAR er en af ​​de mest populære stock car racing ligaer i Europa i dag. NASCAR eller National Association for Stock Car Auto Racing Inc. er en motor-sport, der blev grundlagt af Bill France Sr og blev officielt dannet den 1. februar 1948. NASCAR er opdelt i tre divisioner, der omfatter National Wide Series, Sprint Cup Series og Craftsman Truck Series.

At blive en NASCAR føreren er ikke en let opgave

At blive en NASCAR føreren er ikke en let opgave. At være en professionel NASCAR racer kræver en høj grad af viden i professionel kørsel. Du skal også have en enorm tålmodighed at blive en racer. En god uddannelsesmæssig baggrund giver dig også mulighed for at skille sig ud foran paparazzi. Her er nogle måder, der vil hjælpe dig med at blive en pro NASCAR racer.

Fitness - At være fysisk fit gør du bo på sporet, når væddeløb i lange miles kurser. Under høj udholdenhed giver dig evnen til at køre og bo i kredsløbet i mange timer. Bliver passer perfekt øger også din opmærksomhed, når du går i stramme kurve linjer.

Hvordan bliver en NASCAR føreren. Slim mod tunge typer.
Hvordan bliver en NASCAR føreren. Slim mod tunge typer.

Slim mod tunge typer - kropsvægt en NASCAR racer er noget at holde øje med. Dybest set, en slim fit typen racer gevinster fordel imod tungere muskuløse typer af racerkørere, fordi hver pund af en racer kan påvirke løbet bilens hastighed i hurtig drejning og drifting mens tungere racerkørere har bedre chancer for at glide i sporene, når man drejer ind i en stram kurve linjer. Den samlede vægt af racerbil, som omfatter racerkører, bestemmer den øverste køretøjets hastighed.

Baggrund om racing - For at blive en god racer

Baggrund om racing - For at blive en god racer, er du nødt til at vide mere om baggrunden for racing. Du kan tale med folk, der har en reel raceroplevelse eller drag racing oplevelse. Du kan også forske i huskeliste og ikke af racing over internettet.

Køretimer

Køretimer - Med udgangspunkt i køretimer er vigtig. Køreundervisning øge din viden om det grundlæggende i at køre fra acceleration, bremsning, drejning og hurtig drejning. Køreskoler også lære dig tilnærmelse af vejen. Husk også, at nogle af de kendte køreskoler ikke altid er de bedste, så sørg for at gøre din forskning.

At blive en NASCAR føreren er ikke en let opgave. Køretimer - med udgangspunkt i.
At blive en NASCAR føreren er ikke en let opgave. Køretimer - med udgangspunkt i.

Kørsel i racerbaner - Øve i en racerbane hjælper dig med at få ind i zonen i professionel kørsel, hvis du ikke har penge nok til at deltage i en lokal racing turnering.

Se og gå - Watching og gå ind i en rigtig racerbane er også vigtig. Ser rigtig bil kredsløb væddeløb øger din forståelse af nogle af de grundlæggende principper for professionel racing ligesom hurtig drejning, drivende og stram kurve drejning.

Under kølerhjelmen - Hvis du ønsker at være en NASCAR føreren, er du nødt til at vide, hvad der er i hætten på din racerbil .... dybest set de dele af den bil, du kører fra bilmotor til suspensioner.

Gå ud og danne et hold - Hvis du tror

Gå ud og danne et hold - Hvis du tror, ​​du har nok oplysninger om det grundlæggende i kørsel, er det tid til at danne et hold. For at blive en NASCAR driver, skal du have et hold eller sponsorer. Dette hjælper dig med at få ind i NASCAR verden. Dybest set dit hold feeds du information om sporet status herunder spor tid og status for din racerbil.