O2s

Hvordan bliver en jockey

Hvis hestevæddeløb er sport af konger

Hvis hestevæddeløb er sport af konger, er det jockey overskrævs på hesten, der bliver kongen maker ved at vinde løbet. En karriere som jockey har bestemt højde og vægt begrænsninger, så høje og velnæret atleter behøver ikke at anvende. Fordi den mest en væddeløbshest kan bære i de fleste løb er 123 pounds, den gennemsnitlige jockey holder hans / hendes vægt mellem 115 og 121 pounds. Jockeyer, der konkurrerer om de største punge såsom Kentucky Derby, Preakness og Belmont, betragtes som "Triple Crown" af racing, holde deres vægt omkring 109 til 114 pounds.

Få venner med erfarne heste trænere og ejere

Få venner med erfarne heste trænere og ejere. Du får brug for deres anbefalinger for at få din fod i døren arbejder på bagsiden af ​​en racerbane. "Walking hots," nedkøling overophedede heste, der netop er kommet af sporet eller at udøve, er blandt dine første opgaver.

Hvordan bliver en jockey. Hvis hestevæddeløb er sport af konger.
Hvordan bliver en jockey. Hvis hestevæddeløb er sport af konger.

Det næste niveau på vej til at blive en jockey er at få et job som en brudgom, den ansvarlige for den daglige tandbørstning og rengøring af tre-fire heste i deres varetægt, samt at få dem i stand til at ride.

Det næste stop i din jockey mesterlære er at pony væddeløbsheste

Det næste stop i din jockey mesterlære er at pony væddeløbsheste. Du vil blive siddende på en hest og hjælpe halter efter væddeløbshest til siden ved at vejlede ham med en bly reb. Dette giver ikke kun den væddeløbshest nogle nødvendige motion, det hjælper også hesten vænne sig til at være lead på racerbanen på denne måde. Din første chance til rent faktisk at ride en væddeløbshest bliver så en træner, når du kan galop til dit hjerte indhold til at udøve hesten på racerbanen.

Nu er du klar til skolegang løb konkurrencer, praksis racer, som vil hjælpe dig med at forstå hvordan man kan komme ud af porten og andre racing teknikker. Afslutning af disse skolegang racer vil gøre dig i stand til at modtage en øvelse licens. Kom i gang ved at konkurrere i mindre løb dømt af track stewards, der vil vurdere ting som, hvordan du håndterer din hest, din generelle ridning evne, og din evne til at holde sikker afstand fra andre heste i løbet af en egentlig race.

Få venner med erfarne heste trænere og ejere. Det næste stop i din jockey mesterlære er at pony væddeløbsheste.
Få venner med erfarne heste trænere og ejere. Det næste stop i din jockey mesterlære er at pony væddeløbsheste.

Når du ansøge om og modtage din jockey licens fra væddeløbsbanen, du har en licens, der er gyldig til brug på ethvert væddeløbsbanen i landet.

En jockey, der rider en vindende hest fik 6% af det vindende pung som en løn og alle jockeyer modtager et honorar kaldes en jock mount (30€ til 40€) hver gang de rider. I løbet af et år, kan en jockey køre flere hundrede forskellige heste i så mange som 1000 løb.

Levetiden for en jockey karriere er kort og intens på grund af de fysiske krav, men for dem der elsker væddeløb og heste, som er en jockey kan være en spændende måde at tjene til føden.