O2s

Hvordan bliver en fodbold scorekeeper

Fodbold er en af ​​de populære holdsport i dag

Fodbold er en af ​​de populære holdsport i dag. Det er en sport, der spilles af både børn og voksne, og skolerne har regelmæssige spil for børn at deltage i og for deres forældre at se og nyde. Voksen fodbold hold spille endnu mere alvorligt og disse spil er endda i fjernsynet. Mens du ser et spil, vi normalt fokusere på resultattavlen, og fejre, når et hold vinder. Vi er glemt af scorekeeper der er ansvarlig for at holde styr på de scores, og sørg for, at det, der vises på resultattavlen, er den korrekte score, for at ikke de fans vil erklære krig.

Det scorekeeper er ikke blot nogen

Det scorekeeper er ikke blot nogen, der lister ned point til hvert hold. Han har et ansvar for at se spillet nøje at registrere de scores i realtid, der noterer sig vildt overtrædelserne og time-outs. Her er nogle ideer til, hvordan man kan være en fodbold scorekeeper, hvis du ønsker at være en.

Hvordan bliver en fodbold scorekeeper. Få nogle scorekeeping materialer.
Hvordan bliver en fodbold scorekeeper. Få nogle scorekeeping materialer.

  • Lær sporten at kende de spillets regler -. Når en score er optjent, når et mål er ugyldig på grund af nogle teknikaliteter, når et træk betragtes som en fejl eller en lovovertrædelse - disse er de grundlæggende oplysninger, du behøver at vide som scorekeeper. Se fodbold kampe på TV og læse materiale om fodbold, så du kan lære det i dybden. Hvis du allerede spiller eller ser fodbold, for derefter at blive involveret igen. Tal med fodbold trænere og spillere i din lokale skole om, hvordan spillet går, og observere.
  • Få nogle scorekeeping materialer. Du kan søge på internettet for fodbold score ark. Print disse ud og derefter se tv og holde styr på de scores ved hjælp af dine score ark. Derefter sammenligne scoren med den officielle optælling, og se om du rent faktisk har taget ned de rigtige punkter. Praksis, mens du ser et live fodboldkamp i skolen eller en fodbold begivenhed i dit område.
  • Få nogle uddannelse. Hvis du agter at blive en professionel fodbold scorekeeper, så spørg om de krav. Du kan have til at gennemgå uddannelse under den officielle fodbold organisation i dit område. Der kan være en certificering test for dig at blive ansat som fodbold scorekeeper. Andre gange sportsbegivenheder gøre leje point referenter, men kun betale dem med et gratis måltid. Hvis scorekeeping er sjovt for dig, så er dette en god aftale - du får at se et spil og hjælpe ud på samme tid.
  • Sørg for at du bevare et godt helbred. Det er især vigtigt, at du har en skarp vision, du er i stand til at multitaske ved at se spillet og jotting ned de punkter korrekt, og at du hører speakeren stemme, når han siger dette hold scorer, eller at spiller gjorde et modbydeligt træk, og så videre.
  • Oprethold en god attitude. Være en fodbold scorekeeper er slet ikke let, især under en hård kamp. Hvis der er en masse fans, kan de bogstaveligt angribe dig for at give en sådan score til deres hold. Dette er, når fans siger forfærdelige ting. Du er nødt til at holde din fatning og ikke tage tingene personligt. Forstå, at fans ønsker, at deres hold til at vinde, og at enhver skuffelse kan komme ud som en fornærmelse mod fodbolddommer og scorekeeper. Være hjertelige og civile på alle tidspunkter.