O2s

Hvordan beregner defensiv rebounding procent i basketball

For basketball fans og basketball trænere og spillere

For basketball fans og basketball trænere og spillere, er en af ​​de vigtigste statistik, som du har brug for defensive stiger procentdel. Gennem denne oplysning, vil du være i stand til at afgøre, hvor effektive bestemte spillere eller bestemte hold er at få rebounds og score. Uanset om enkeltpersoner eller teams, og om som træner eller blot som en basketball entusiast, er her, hvordan du kan gøre dette.

Indsnævre anvendelsesområdet

Hvordan beregner defensiv rebounding procent i basketball. Indsnævre anvendelsesområdet.
Hvordan beregner defensiv rebounding procent i basketball. Indsnævre anvendelsesområdet.

Indsnævre anvendelsesområdet. Først skal du nødt til at begrænse antallet af spillere eller hold, hvis defensiv stiger procentdel, du vil få. Husk på, at der er masser af basketball hold og endnu flere basketballspillere. Der er også forskellige niveauer af basketball hold og spillere. På grund af dette, er det bedst at starte med kun et par spillere eller hold. En af de faktorer, der vil hjælpe med at bestemme hvilken spiller eller et hold for at få defensive igen stiger procentsatser for er din rolle - hvis du er en fan, så kan du bare fokusere på den defensive stiger procentdelen af ​​det hold, du hepper på. På den anden side, hvis du er den coach kan du fokusere på den defensive stiger procentdelen af ​​dit team i forhold til de hold, din gruppe står over for i spil eller turneringer.

Få data

Få data. Dernæst forberede igen stiger data, som du får brug for beregningerne. Du kan gøre dette ved at tjekke de box scores, der er tilgængelige for hvert basketballkamp. Hvis du ønsker at få en mere præcis procentdel, kan du også hente tidligere box scores for de hold eller spillere, som du er forsker på. Tjek online basketball sites for denne information. Især vil du har brug for de samlede defensive rebounds, de offensive rebounds, og de grundlæggende defensive rebounds.

Få de samlede rebounds

Få de samlede rebounds. Dernæst tilføje op alle de samlede defensive hold eller spiller rebounds, sammen med de offensive rebounds, der er blevet foretaget af de andre hold. Dette vil give dig de samlede rebounds for den gruppe, du er forsker på.

Rebounding procent

For basketball fans og basketball trænere og spillere. Få de samlede rebounds.
For basketball fans og basketball trænere og spillere. Få de samlede rebounds.

Rebounding procentdel. For at få den faktiske stiger procentdelen, vil du bruge de samlede rebounds at opdele defensive rebounds fra den spiller, du er forsker på. Husk på, at få den igen stiger procentdelen for hold er en smule anderledes, men fordi du bliver nødt til at opdele de enkelte defensive rebounds med det samlede rebounds i stedet. Endelig afrunder de scores til det tiende procent for at få den igen stiger procentdel.

Sammenligning

Sammenligning. Når du har den igen stiger procentdelen for en bestemt hold, kan du gentage den samme procedure på de andre hold, hvis stiger procentdel, du ønsker at sammenligne basen team til. Væsentlige, et hold, der har en højere stiger procentdel er én, der er bedre til at udføre og hente rebounds under spil. Du kan derefter bruge disse oplysninger til at vurdere, hvilket hold er bedre, eller hvis du er coach, kan du bruge denne til at forbedre holdets præstationer.

Beregning af defensive stiger procentdelen i basketball kan nemt gøres. Indarbejde denne procedure i din sædvanlige basketball visning for at kunne forudsige, hvilket hold du skal heppe på, eller at opdage, hvilke hold er tilbøjelige til at vinde gennem rebounds.