O2s

Hvordan at vokse en Unibrow

En Unibrow er lavet af hårene der vokser mellem dine øjenbryn

En Unibrow er lavet af hårene der vokser mellem dine øjenbryn. Det er overskydende hår, der skal fjernes. Du kan fjerne en Unibrow ved at købe en speciel voks lavet specielt til Unibrow fjernelse. Den hårfjerning produkt leveres med en spatel-lignende objekt kaldet en applikator stick, en voks til Unibrow fjernelse og instruktioner om, hvordan du bruger voks. Følgende er tips til, hvordan at vokse en Unibrow.

Hvordan at vokse en Unibrow. Kontroller det område, der har brug for voksning.
Hvordan at vokse en Unibrow. Kontroller det område, der har brug for voksning.

  • Kontroller det område, der har brug for voksning. Med en applikator stick, en linje fra øjnene lige til næseborene gøre. Gør det samme proces på den anden side af øjet. Mellemrummet mellem de to linjer vil være det sted, hvor du vil anvende voks. Hold målestokken lige fra næsebor kant forud ydre lag af den farvede del af øjet. Dette vil være den højeste del af kurven. Også markere det med en markør. Efter dette, satte målepind på ydersiden hjørne han øje. Dette er stedet, hvor øjenbrynet vil ende. Markér denne stedet og forbinde alle punkter til at skabe en form til øjenbrynet.
  • Forbered område, der trænger voksning. Tør området i midten af øjenbryn med nogle sprit eller en heks hassel. Du er nødt til at rense huden først før påføring af voks. Denne proces vil fjerne snavs og olie, der reducerer effektiviteten af ​​voks. Efter rengøring skal kam Unibrow hår i en naturlig direction.The venstre pande være på den venstre side og retten panden skal være på den rigtige side.
  • Følg trinnene på hvordan man forbereder voks. Kan du se anvisningerne på etiketten på voks du bruger. Opvarm voks for at skabe en smeltet voks egnet til at fjerne Unibrow hår.
  • Scoop en mængde smeltet voks ved hjælp af en spatel eller en applikator pind og anvende det til den markante del af dit ansigt. Spred smeltede voks i en opadgående bevægelse i retning af Unibrow, du vil fjerne. Sæt en musselin strimmel på den smeltede voks og gnubbe eller trykke det svært i en opadgående position, hvor du har anvendt voks.
  • Hold enden af musselin bånd og trække din hud. Dette vil gøre huden stram. Træk det svært i et enkelt bevægelse for at fjerne hår på Unibrow. Det er vigtigt at holde huden stram før du gør dette. Du kan også bruge bomuld strips til at erstatte musselin strips i at fjerne Unibrow hår. Gentag processen, indtil du fjerne alle de Unibrow i dine øjenbryn.
  • Vask ansigtet efter fjernelsen af Unibrow hår. Tør voks, der stadig på ansigtet. Brug en lille klud eller bomuld for at fjerne overskydende voks.

Processen med at fjerne Unibrow er smertefuldt. Men efter voksning, vil du føle sig godt på grund af din ubetinget triumf over uønsket hår.