O2s

Hvordan at være stilfuld i seler

Seler er ikke længere kun for bedstefædre og nørder. Seler tilbyder en måde at skabe et unikt udseende til den stilbevidste unge mand.

Hvordan at være stilfuld i seler. Find et dejligt par seler.
Hvordan at være stilfuld i seler. Find et dejligt par seler.

  1. Find et dejligt par seler: En dejlig par seler behøver ikke være dyrt. Et par gode kan findes på en sparsommelighed butik eller i dit loft. Men der er nogle retningslinjer at følge, mens scavenging. Selerne bør være den elastiske type, ikke knappen-on type, der anvendes til smoking. Disse ser tåbeligt, hvis slidte uden en smoking jakke. For det andet bør de sokkeholdere være smal, en meget tyk band vil kun være distraherende og anmassende til outfit. Endelig må sokkeholdere være sort eller anden mørk ensfarvet. Ingen nyhed sokkeholdere, tak.
  2. Der er grænser for, hvad seler kan bæres med:
    • Pants: Den ønskede look er en en af klassisk stil og dermed seler skal bæres med klassiske tøj. Det er den eneste måde at holde fra at kigge latterligt. Men dette betyder ikke, at seler skal altid bæres med formelle tøj. En dejlig par af uld eller bomuld mørk walking shorts er et meget godt valg. Og ja, jeg siger uld shorts. For dem af jer ny til mode, er walking shorts en bestemt stil. Gåture shorts er næsten som kjole bukser, der stopper ved knæet. De har ofte en manchet på bunden og meget få lommer til at skabe en enkel-fronted kort. Please, ingen læg. En dejlig par sorte eller koksgrå smalle ben non-denim bukser ville se godt ud så godt. Hvis mager bukser ikke er din stil, gå med de smalleste bukserne du føler dig tilpas i, og dette yngre tendens vil opveje den opfattelse, at seler er for seniorer.
    • Shirts: Nu til den skjorte til at bære: En tee shirt vil ikke retfærdighed til dette look. Det vil kun se akavet. En almindelig hvid eller simpelt mønstrede langærmet kjole skjorte skal bruges: Prøv en nålestribet skjorte eller en skjorte med en subtil blomstret design. Det overordnede udseende af skjorten skal være let at give kontrast til de bukser og seler selv. Skjorten skal naturligvis gemt i, for at de seler til at fungere, og skjorten bør have en krave (med plastbånd i det at undgå krøllet krave ender) og manchetter, som kan bæres op og rullede lidt op. Hvis du åbner din krave og unbotton to eller tre knapper ned, vil det opveje opfattede formalitet af seler. Og skjorte behøver at flagre rundt i din krop, finde en, der passer fint til din krop (bede om en europæisk snit trøje).
  3. Efterbehandling udseendet off: Udfyld look med tilbehør. Prøv et par mørke klassiske solbriller såsom Wayfarers og enkel lærred slip-on sko eller slip-on smal-tåede læder hyttesko.